Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MaracaiboFC Deportivo Huracán C.F
ARCADE 532 Tactiek 465
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
53.9 gemiddelde waardering 51.1
zeer goed Schieten goed
goed Passen goed
formidabel Verdedigen solide


1e minuut.
Villatoro is nu in balbezit. Radan verovert de bal door een tackle van achteren. Paaso onderschept slim de pass. Paaso geeft de bal voor. Fragkiskatos maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Siriwiboon bereikt de bal nog maar net als eerste. Siriwiboon geeft een hoge lob. Fragkiskatos is nu in balbezit. Fragkiskatos draait met de bal, schiet en ... Kuleczka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - Deportivo Huracán C.F 1:0

9e minuut.
Râpnu geeft een hoge lob. Balogh is nu in balbezit. Balogh geeft een hoge lob. Fragkiskatos is nu in balbezit. Fragkiskatos haalt uit met een fantastische trap. Kuleczka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Villatoro speelt de bal door. Siriwiboon bereikt de bal nog maar net als eerste. Siriwiboon geeft de bal voor. Fragkiskatos is nu in balbezit. Fragkiskatos schiet op doel. Kuleczka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosales komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Borejko verovert de bal door een tackle van achteren. Passos verovert de bal door een tackle van achteren. Passos met een sublieme pass. Pimenta rent richting de bal. Pimenta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Paaso controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Soltanov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 48%, Deportivo Huracán C.F 52%.
MaracaiboFC - Deportivo Huracán C.F 1:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Savaresse komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Soltanov geeft een hoge lob. Ribas rent richting de bal. Ribas geeft een hoge lob. Fragkiskatos rent richting de bal. Fragkiskatos schiet op doel. Kuleczka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Saavedra geeft een lange en hoge pass. Inworp. Passos met de inworp. Canchila probeert naar een medespeler te passen. Passos geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Szabadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabadi met een sublieme pass. Pimenta rent richting de bal. Pimenta schiet op doel. Kéri probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Fragkiskatos geeft een lange en hoge pass. Radan heeft problemen om de bal te vangen. Paaso bereikt de bal nog maar net als eerste. Paaso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - Deportivo Huracán C.F 2:0

84e minuut.
Borejko onderschept slim de pass. Borejko geeft de bal voor. Balogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragkiskatos verovert de bal door een tackle van achteren. Fragkiskatos draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 46%, Deportivo Huracán C.F 54%.
MaracaiboFC - Deportivo Huracán C.F 2:0