Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piedras FC MaracaiboFC
1-3 Tactiek ARCADE 532
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
48.7 gemiddelde waardering 52.6
solid Schieten very good
good Passen good
very good Verdedigen formidable


15e minuut.
Villatoro onderschept slim de pass. Villatoro geeft een hoge lob. Fragkiskatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragkiskatos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Paaso bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragkiskatos rent richting de bal. Fragkiskatos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - MaracaiboFC 0:1

20e minuut.
Kotja probeert de bal met de borst te controleren. Siriwiboon is nu in balbezit. Siriwiboon passt de bal met de wreef. Fragkiskatos rent richting de bal. Fragkiskatos draait met de bal, schiet en ... Valencia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Kotja geeft de bal voor. Villatoro kopt de bal weg. Fragkiskatos is nu in balbezit. Paaso bereikt de bal nog maar net als eerste. Paaso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Villatoro geeft een lange en hoge pass. Kalamees rent richting de bal. Fragkiskatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragkiskatos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - MaracaiboFC 0:2

34e minuut.
Arrieta rent richting de bal. Labarthe is nu in balbezit. Labarthe passt de bal zonder na te denken. Arrieta rent richting de bal. Arrieta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valiente komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piedras FC 58%, MaracaiboFC 42%.
Piedras FC - MaracaiboFC 0:2

50e minuut.
Fragkiskatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragkiskatos passt de bal met de wreef. Paaso bereikt de bal nog maar net als eerste. Paaso draait met de bal, schiet en ... Valencia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - MaracaiboFC 0:3

55e minuut.
Howell is nu in balbezit. Howell passt de bal met de wreef. Fragkiskatos is nu in balbezit. Fragkiskatos draait met de bal, schiet en ... Valencia probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vale e Azevedo komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Siriwiboon rent richting de bal. Siriwiboon passt de bal in één keer door. Soltanov rent richting de bal. Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Doeltrap. Rebolledo komt het veld opgelopen. Kéri met een harde bal richting middenveld. Villatoro kopt de bal weg. Túñez rent richting de bal. Paaso verovert de bal door een tackle van achteren. Paaso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kraounakis is nu in balbezit. Fragkiskatos onderschept slim de pass. Kalamees legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kalamees krijgt een gele kaart. Fragkiskatos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fragkiskatos legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - MaracaiboFC 0:4

74e minuut.
Siboiu probeert naar een medespeler te passen. Mata rent richting de bal. Mata passt de bal met de wreef. Paaso rent richting de bal. Paaso draait met de bal, schiet en ... Valencia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - MaracaiboFC 0:5

76e minuut.
Siriwiboon geeft de bal voor. Fragkiskatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragkiskatos passt de bal in één keer door. Paaso is nu in balbezit. Paaso haalt uit met een fantastische trap. Valencia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - MaracaiboFC 0:6

84e minuut.
Paaso rent richting de bal. Fragkiskatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalamees verovert de bal door een tackle van achteren. Paaso bereikt de bal nog maar net als eerste. Paaso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Fragkiskatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Paaso bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragkiskatos rent richting de bal. Fragkiskatos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - MaracaiboFC 0:7

86e minuut.
Klungelig pakt Mata de bal. Mata passt de bal in één keer door. Howell rent richting de bal. Siboiu rent richting de bal. Siboiu geeft een hoge lob. Kéri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mata maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - MaracaiboFC 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piedras FC 69%, MaracaiboFC 31%.
Piedras FC - MaracaiboFC 1:7