Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MaracaiboFC Piedras FC
ARCADE 532 MODI Tactiek 1-3
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 1
49.2 gemiddelde waardering 52.9
solid Schieten very good
good Passen good
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Soltanov rent richting de bal. Râpnu is nu in balbezit. Râpnu passt de bal met de wreef. Paaso is nu in balbezit. Paaso haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Paya onderschept slim de pass. Paya geeft de bal voor. Fragkiskatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragkiskatos haalt uit met een fantastische trap. Kalita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - Piedras FC 1:0

18e minuut.
Borejko geeft een lange en hoge pass. Fragkiskatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraounakis begaat een overtreding. Kraounakis krijgt een gele kaart. Fragkiskatos raakt geblesseerd tijdens het duel. Râpnu met een snel genomen vrije trap. Fragkiskatos springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Sangronis rent richting de bal. Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Râpnu zijn tegenspeler op de grond. Râpnu krijgt een gele kaart. Mata is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mata wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MaracaiboFC - Piedras FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 49%, Piedras FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MaracaiboFC - Piedras FC 1:1

47e minuut.
Villatoro kopt de bal weg. Fragkiskatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kraounakis zijn tegenspeler op de grond. Kraounakis krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

50e minuut.
Dobiáš passt de bal zonder na te denken. De Ornelas rent richting de bal. Fragkiskatos begaat een overtreding. Fragkiskatos krijgt een gele kaart. De Ornelas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De Ornelas kan niet meer verder spelen. Rendón komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Rendón kopt de bal weg. Mata rent richting de bal. Rosales tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rosales krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Rendón rent richting de bal. Villatoro verovert de bal door een tackle van achteren. Villatoro geeft een lange en hoge pass. Fragkiskatos rent richting de bal. Fragkiskatos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 34%, Piedras FC 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MaracaiboFC - Piedras FC 1:1