Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MaracaiboFC hot team
ARCADE 523 Tactiek el bus
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
23 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
53.1 gemiddelde waardering 48.6
excellent Schieten good
good Passen adequate
formidable Verdedigen excellent


6e minuut.
Fragkiskatos controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kodzhabashev maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Labarthe kopt de bal weg. Daar is Fragkiskatos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fragkiskatos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Mâlcu rent richting de bal. Mâlcu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Villalta de bal. Zetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Villatoro rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Villatoro zal de hoekschop nemen. Fragkiskatos springt en kopt de bal. Malík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Paaso rent richting de bal. Paaso geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Natalino de bal onder controle te krijgen. Fragkiskatos is nu in balbezit. Fragkiskatos schiet op doel. Malík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Siriwiboon met een sublieme pass. Râpnu rent richting de bal. Râpnu geeft een lange en hoge pass. Fragkiskatos maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - hot team 1:0

13e minuut.
Higuera geeft een lange en hoge pass. Kotja kopt de bal weg. Daar is Natalino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fragkiskatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragkiskatos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Villalta geeft de bal voor. Natalino is nu in balbezit. Natalino geeft een lange en hoge pass. Fragkiskatos rent richting de bal. Fragkiskatos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Paaso verovert de bal door een tackle van achteren. Villatoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Villatoro probeert naar een medespeler te passen. Paaso bereikt de bal nog maar net als eerste. Paaso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Fragkiskatos controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Zordan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kotja geeft de bal voor. Fragkiskatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragkiskatos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Borejko rent richting de bal. Borejko geeft een hoge lob. Fragkiskatos is nu in balbezit. Fragkiskatos haalt uit met een fantastische trap. Malík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - hot team 2:0

26e minuut.
Villatoro geeft een hoge lob. Fragkiskatos kopt de bal weg. Paaso bereikt de bal nog maar net als eerste. Paaso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - hot team 3:0

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valiente komt het veld opgelopen. Villatoro met de inworp. Siriwiboon geeft een lange en hoge pass. Fragkiskatos krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Villalta is nu in balbezit. Villalta geeft een lange en hoge pass. Villatoro rent richting de bal. Villatoro geeft een lange en hoge pass. Fragkiskatos springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - hot team 4:0

42e minuut.
Fragkiskatos is nu in balbezit. Natalino rent richting de bal. Natalino geeft een hoge lob. Fragkiskatos rent richting de bal. Fragkiskatos schiet op doel. Malík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Inworp. Valiente zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siriwiboon is nu in balbezit. Siriwiboon geeft de bal voor. Paaso krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 31%, hot team 69%.
MaracaiboFC - hot team 4:0

46e minuut.
Bocaş heeft problemen om de bal te vangen. Borejko rent richting de bal. Borejko geeft de bal voor. Fragkiskatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragkiskatos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Natalino passt de bal zonder na te denken. Daar is Zordan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paaso bereikt de bal nog maar net als eerste. Paaso haalt uit met een fantastische trap. Malík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - hot team 5:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rebolledo komt het veld opgelopen. Vale e Azevedo komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Siriwiboon probeert naar een medespeler te passen. Villatoro rent richting de bal. Villatoro geeft een lange en hoge pass. Fragkiskatos is nu in balbezit. Fragkiskatos haalt uit met een fantastische trap. Malík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Paaso rent richting de bal. McBain legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Paaso raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Paaso neemt zijn aanloop. Malík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - hot team 6:0

80e minuut.
Fragkiskatos rent richting de bal. Daar is Fragkiskatos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fragkiskatos passt de bal zonder na te denken. Paaso is nu in balbezit. Paaso haalt uit met een fantastische trap. Malík bokst de bal weg.

88e minuut.
Villatoro rent richting de bal. Villatoro passt de bal met de wreef. Paaso is nu in balbezit. Paaso haalt uit met een fantastische trap. Malík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - hot team 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 53%, hot team 47%.
MaracaiboFC - hot team 7:0