Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hot team MaracaiboFC
el bus Tactiek ARCADE 532 MODI
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
50 gemiddelde waardering 48.8
solid Schieten very good
good Passen good
excellent Verdedigen solid


6e minuut.
McBain passt de bal met de wreef. Râpnu bereikt de bal nog maar net als eerste. Râpnu geeft een lange en hoge pass. Fragkiskatos rent richting de bal. Fragkiskatos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Kaduk passt de bal zonder na te denken. Mâlcu rent richting de bal. Mâlcu passt de bal met de wreef. Fragkiskatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragkiskatos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fragkiskatos is nu in balbezit. Fragkiskatos schiet op doel. Malík maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Inworp. Carrasquel met de inworp. Râpnu met een sublieme pass. Cearense is nu in balbezit. Cearense draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Olivera is nu in balbezit. Zetti verovert de bal door een tackle van achteren. Saavedra begaat een overtreding. Zetti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kaduk neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villatoro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Râpnu geeft de bal voor. Cearense rent richting de bal. Cearense draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hot team - MaracaiboFC 0:1

19e minuut.
Villatoro met een sublieme pass. Carrasquel rent richting de bal. Mâlcu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mâlcu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

23e minuut.
Piętaszek heeft problemen om de bal te vangen. Soltanov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piętaszek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Natalino met een snel genomen vrije trap. Bocaş krijgt zijn hoofd ertegen. Vale e Azevedo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
hot team - MaracaiboFC 1:1

27e minuut.
Saavedra heeft problemen om de bal te vangen. Saavedra geeft een hoge lob. Fragkiskatos rent richting de bal. Fragkiskatos schiet op doel. Malík probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Zetti speelt de bal door. Borejko geeft de bal voor. Klungelig pakt Kodzhabashev de bal. Cearense rent richting de bal. Cearense schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Borejko geeft een hoge lob. Inworp. Higuera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zetti is nu in balbezit. Zetti draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Vale e Azevedo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hot team - MaracaiboFC 2:1

45e minuut.
Saavedra onderschept slim de pass. Saavedra geeft een lange en hoge pass. Fragkiskatos is nu in balbezit. Fragkiskatos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
hot team - MaracaiboFC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hot team 51%, MaracaiboFC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hot team - MaracaiboFC 2:2

49e minuut.
Fragkiskatos is nu in balbezit. Villatoro rent richting de bal. Villatoro speelt de bal door. Fragkiskatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragkiskatos haalt uit met een fantastische trap. Malík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fragkiskatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragkiskatos haalt uit met een fantastische trap. Malík bokst de bal weg.

53e minuut.
Kaduk rent richting de bal. Saavedra verovert de bal door een tackle van achteren. Saavedra passt de bal met de wreef. Villatoro speelt de bal door. Fragkiskatos is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Villatoro zal de hoekschop nemen. Fragkiskatos maakt een snoekduik en kopt de bal. Malík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Klungelig pakt Kaduk de bal. Kaduk passt de bal zonder na te denken. Villatoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Villatoro schiet op doel. Malík maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Vale e Azevedo met een harde bal richting middenveld. Cearense kopt de bal weg. Fragkiskatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragkiskatos haalt uit met een fantastische trap. Malík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hot team - MaracaiboFC 2:3

71e minuut.
McBain kopt de bal weg. Villatoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Villatoro passt de bal in één keer door. Fragkiskatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragkiskatos haalt uit met een fantastische trap. Malík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
hot team - MaracaiboFC 2:4

74e minuut.
Borejko geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Cearense stond buitenspel. Kodzhabashev maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Piętaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piętaszek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Agbonavbare geeft de bal voor. Fragkiskatos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kodzhabashev de bal. Râpnu rent richting de bal. Râpnu draait met de bal, schiet en ... Malík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. McBain geeft een hoge lob. Villatoro rent richting de bal. Villatoro geeft een hoge lob. Fragkiskatos is nu in balbezit. Fragkiskatos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Natalino geeft een hoge lob. Kaduk is nu in balbezit. Kaduk passt de bal in één keer door. Zetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zetti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hot team 57%, MaracaiboFC 43%.
hot team - MaracaiboFC 2:4