Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Muchachos del Sir MaracaiboFC
Star Wars. VII Tactiek ARCADE 532
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
55.8 gemiddelde waardering 52.9
solid Schieten solid
good Passen good
very good Verdedigen outstanding


8e minuut.
Fragkiskatos heeft problemen om de bal te vangen. Ortega is nu in balbezit. Fragkiskatos verovert de bal door een tackle van achteren. Fragkiskatos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Muchachos del Sir - MaracaiboFC 0:1

19e minuut.
Saavedra geeft de bal voor. Villatoro rent richting de bal. Villatoro geeft de bal voor. Paaso rent richting de bal. Paaso haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Serenelli met een sublieme pass. Villatoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Villatoro geeft een lange en hoge pass. Fragkiskatos springt en kopt de bal. Cissé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Saavedra kopt de bal weg. Labarthe kan de bal niet met de borst controleren. Popiela is nu in balbezit. Popiela draait met de bal, schiet en ... Kéri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Muchachos del Sir - MaracaiboFC 1:1

32e minuut.
Rosales komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Fragkiskatos onderschept slim de pass. Fragkiskatos speelt de bal door. Paaso bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragkiskatos rent richting de bal. Fragkiskatos schiet op doel. Cissé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Muchachos del Sir 54%, MaracaiboFC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Muchachos del Sir - MaracaiboFC 1:1

46e minuut.
Soltanov komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Dotto met een sublieme pass. Həsənli bereikt de bal nog maar net als eerste. Borejko begaat een overtreding. Borejko krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Villatoro is nu in balbezit. Villatoro passt de bal met de wreef. Paaso bereikt de bal nog maar net als eerste. Paaso haalt uit met een fantastische trap. Cissé werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Muchachos del Sir - MaracaiboFC 1:2

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Savaresse komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Infortunio kopt de bal weg. Popiela rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Soltanov ... Strafschop! Soltanov krijgt een gele kaart. Popiela is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Popiela zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Kéri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Muchachos del Sir 42%, MaracaiboFC 58%.
Los Muchachos del Sir - MaracaiboFC 1:2