Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MaracaiboFC real macarao
ARCADE 532 Tactiek B
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 53.5
solid Schieten very good
good Passen good
excellent Verdedigen good


4e minuut.
Rebolledo probeert naar een medespeler te passen. Siriwiboon rent richting de bal. Siriwiboon geeft een lange en hoge pass. Fragkiskatos is nu in balbezit. Fragkiskatos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Bortoń onderschept slim de pass. Siriwiboon begaat een overtreding. Bortoń is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Firea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Marín Robles krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Saavedra controleert de bal met de borst. Gaguinho rent richting de bal. Kotja legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gaguinho is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bârlădeanu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - real macarao 0:1

14e minuut.
Trautmann kopt de bal weg. Marín Robles rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siriwiboon. Siriwiboon krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Inworp. Râpnu met een snelle inworp. Siriwiboon rent richting de bal. Siriwiboon geeft een lange en hoge pass. Villatoro springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MaracaiboFC - real macarao 1:1

28e minuut.
Gaguinho passt de bal zonder na te denken. Barbará heeft problemen om de bal te vangen. Barbará probeert naar een medespeler te passen. Fragkiskatos rent richting de bal. Fragkiskatos draait met de bal, schiet en ... Malaniuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - real macarao 2:1

44e minuut.
Firea kopt de bal weg. Râpnu is nu in balbezit. Râpnu speelt de bal door. Villatoro is nu in balbezit. Villatoro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Rosales komt het veld opgelopen. Soltanov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 37%, real macarao 63%.
MaracaiboFC - real macarao 2:1

46e minuut.
Siriwiboon rent richting de bal. Siriwiboon passt de bal in één keer door. Râpnu met een sublieme pass. Fragkiskatos is nu in balbezit. Fragkiskatos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Râpnu bereikt de bal nog maar net als eerste. Râpnu speelt de bal door. Fragkiskatos is nu in balbezit. Fragkiskatos schiet op doel. Na een snelle pass probeert Biczak de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Saavedra met een sublieme pass. Villatoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Villatoro passt de bal met de wreef. Fragkiskatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragkiskatos haalt uit met een fantastische trap. Malaniuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Villatoro met een sublieme pass. Siriwiboon rent richting de bal. Siriwiboon geeft een hoge lob. Fragkiskatos rent richting de bal. Fragkiskatos schiet op doel. Malaniuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Villatoro is nu in balbezit. Villatoro passt de bal zonder na te denken. Fragkiskatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragkiskatos haalt uit met een fantastische trap. Malaniuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Villatoro is nu in balbezit. Villatoro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - real macarao 3:1

60e minuut.
Inworp. Savaresse komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Klungelig pakt Biczak de bal. Fragkiskatos is nu in balbezit. Biczak begaat een overtreding. Biczak krijgt een gele kaart. Fragkiskatos raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Siriwiboon neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Râpnu rent richting de bal. Solvang is nu in balbezit. Râpnu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Râpnu krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Villatoro rent richting de bal. Villatoro geeft de bal voor. Solvang probeert de bal met de borst te controleren. Fragkiskatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragkiskatos schiet op doel. Paal! Malaniuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Villatoro rent richting de bal. Biczak verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - real macarao 4:1

72e minuut.
Villatoro passt de bal met de wreef. Râpnu is nu in balbezit. Râpnu passt de bal in één keer door. Fragkiskatos is nu in balbezit. Fragkiskatos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Bârlădeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Labarthe verovert de bal door een tackle van achteren. Labarthe speelt de bal door. Daar is Fragkiskatos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fragkiskatos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 44%, real macarao 56%.
MaracaiboFC - real macarao 4:1