Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real macarao MaracaiboFC
B Tactiek ARCADE 532
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.6 gemiddelde waardering 43.5
very good Schieten very good
good Passen good
good Verdedigen solid


2e minuut.
Villatoro onderschept slim de pass. Villatoro met een sublieme pass. Fragkiskatos rent richting de bal. Fragkiskatos draait met de bal, schiet en ... Malaniuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real macarao - MaracaiboFC 0:1

4e minuut.
Trautmann onderschept slim de pass. Trautmann met een sublieme pass. Barbará rent richting de bal. Paaso onderschept slim de pass. Paaso haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Saavedra onderschept slim de pass. Saavedra met een sublieme pass. Fragkiskatos rent richting de bal. Paaso bereikt de bal nog maar net als eerste. Paaso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Saavedra passt de bal in één keer door. Fragkiskatos rent richting de bal. Fragkiskatos passt de bal met de wreef. Paaso is nu in balbezit. Paaso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Trautmann geeft de bal voor. Paaso rent richting de bal. Fragkiskatos is nu in balbezit. Fragkiskatos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
real macarao - MaracaiboFC 0:2

24e minuut.
Trautmann met een snelle inworp. Villatoro is nu in balbezit. Villatoro geeft een hoge lob. Paaso is nu in balbezit. Paaso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bârlădeanu is nu in balbezit. Agbonavbare verovert de bal door een tackle van achteren. Agbonavbare passt de bal zonder na te denken. Paaso is nu in balbezit. Paaso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Râpnu onderschept slim de pass. Râpnu speelt de bal door. Klungelig pakt Paaso de bal. Paaso schiet op doel. Na een snelle pass probeert Biczak de bal onder controle te krijgen. Malaniuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Villatoro met een sublieme pass. Daar is Râpnu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Râpnu speelt de bal door. Fragkiskatos rent richting de bal. Fragkiskatos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real macarao 63%, MaracaiboFC 37%.
real macarao - MaracaiboFC 0:2

46e minuut.
Paya komt het veld opgelopen. Valiente komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Marín Robles probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Agbonavbare de bal onder controle te krijgen. Bârlădeanu rent richting de bal. Bârlădeanu draait met de bal, schiet en ... Vale e Azevedo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real macarao - MaracaiboFC 1:2

51e minuut.
Agbonavbare verovert de bal door een tackle van achteren. Agbonavbare geeft een hoge lob. Paya kopt de bal weg. Fragkiskatos rent richting de bal. Fragkiskatos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Villatoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Villatoro passt de bal zonder na te denken. Fragkiskatos rent richting de bal. Fragkiskatos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Barbará kopt de bal weg. Carrasquel rent richting de bal. Carrasquel passt de bal met de wreef. Fragkiskatos rent richting de bal. Fragkiskatos draait met de bal, schiet en ... Malaniuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Râpnu heeft problemen om de bal te vangen. Bârlădeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bortoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Bortoń geeft de bal voor. Gaguinho maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Villatoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Villatoro passt de bal in één keer door. Fragkiskatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragkiskatos haalt uit met een fantastische trap. Malaniuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Inworp. Rosales komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Rosales onderschept slim de pass. Marín Robles is nu in balbezit. Rosales legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marín Robles is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bârlădeanu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
real macarao - MaracaiboFC 2:2

73e minuut.
Rosales onderschept slim de pass. Rosales geeft een hoge lob. Inworp. Korkut met de inworp. Firea geeft de bal voor. Vale e Azevedo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Firea geeft een lange en hoge pass. Gaguinho rent richting de bal. Marín Robles rent richting de bal. Gaguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaguinho haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Villatoro kopt de bal weg. Fragkiskatos is nu in balbezit. Biczak begaat een overtreding. Fragkiskatos raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Villatoro neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Firea passt de bal zonder na te denken. Bortoń rent richting de bal. Bortoń geeft de bal voor. Bârlădeanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real macarao - MaracaiboFC 3:2

79e minuut.
Carrasquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkut verovert de bal door een tackle van achteren. Râpnu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Râpnu krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Fragkiskatos passt de bal in één keer door. Paya rent richting de bal. Barbará verovert de bal door een tackle van achteren. Fragkiskatos onderschept slim de pass. Fragkiskatos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Klungelig pakt Rosales de bal. Carrasquel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marín Robles. Marín Robles krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real macarao 54%, MaracaiboFC 46%.
real macarao - MaracaiboFC 3:2