Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MANCINI F.C. MaracaiboFC
FENIX Tactiek ARCADE 532 MODI
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 18
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
49.3 gemiddelde waardering 46.9
goed Schieten redelijk
solide Passen redelijk
solide Verdedigen formidabel


1e minuut.
Mucović onderschept slim de pass. Met opzet legt Villalta zijn tegenspeler op de grond. Mucović raakt geblesseerd tijdens het duel. Freije zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fetraś maakt een snoekduik en kopt de bal. Vale e Azevedo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Fetraś controleert de bal met de borst. Valiente onderschept slim de pass. Valiente geeft een lange en hoge pass. Fragkiskatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragkiskatos draait met de bal, schiet en ... Vaccaroni bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Freije bereikt de bal nog maar net als eerste. Siriwiboon onderschept slim de pass. Siriwiboon passt de bal in één keer door. Fragkiskatos is nu in balbezit. Fragkiskatos haalt uit met een fantastische trap. Paal! Vaccaroni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - MaracaiboFC 0:1

23e minuut.
Râpnu is nu in balbezit. Hajdo maakt een afschuwelijke overtreding. Râpnu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Siriwiboon met een snel genomen vrije trap. Fragkiskatos maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Siriwiboon probeert naar een medespeler te passen. Rebolledo is nu in balbezit. Domnişoru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Domnişoru krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Lisota geeft de bal voor. Rebolledo heeft problemen om de bal te vangen. Domnişoru rent richting de bal. Fragkiskatos is nu in balbezit. Fragkiskatos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Pyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Siriwiboon verovert de bal door een tackle van achteren. Siriwiboon met een sublieme pass. Fragkiskatos rent richting de bal. Fragkiskatos haalt uit met een fantastische trap. Vaccaroni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Siriwiboon onderschept slim de pass. Siriwiboon met een sublieme pass. Rosal rent richting de bal. Fragkiskatos verovert de bal door een tackle van achteren. Fragkiskatos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - MaracaiboFC 0:2

45e minuut.
Inworp. Núñez komt het veld opgelopen. Labarthe komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANCINI F.C. 71%, MaracaiboFC 29%.
MANCINI F.C. - MaracaiboFC 0:2

47e minuut.
Lisota geeft een hoge lob. Pyda is nu in balbezit. Siriwiboon begaat een overtreding. Siriwiboon krijgt een gele kaart. Pyda raakt geblesseerd tijdens het duel. Freije zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Borejko met een sublieme pass. Râpnu rent richting de bal. Mucović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mucović krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Rebolledo speelt de bal door. Paya bereikt de bal nog maar net als eerste. Paya passt de bal zonder na te denken. Núñez is nu in balbezit. Núñez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Borejko geeft een lange en hoge pass. Núñez kopt de bal weg. Daar is Kostelecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paya rent richting de bal. Paya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Soltanov is nu in balbezit. Soltanov geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Rosal de bal onder controle te krijgen. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez schiet op doel. Vaccaroni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANCINI F.C. 60%, MaracaiboFC 40%.
MANCINI F.C. - MaracaiboFC 0:2