Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MaracaiboFC MANCINI F.C.
ARCADE 532 MODI Tactiek FENIX
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
26 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
46.3 gemiddelde waardering 48.8
very good Schieten good
good Passen solid
excellent Verdedigen good


4e minuut.
Fragkiskatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragkiskatos geeft een hoge lob. Paaso bereikt de bal nog maar net als eerste. Paaso haalt uit met een fantastische trap. Vaccaroni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - MANCINI F.C. 1:0

6e minuut.
Râpnu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Paaso de bal. Wat een zware overtreding van Brassey ... Strafschop! Paaso is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fragkiskatos neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - MANCINI F.C. 2:0

7e minuut.
Villatoro passt de bal met de wreef. Paaso heeft problemen om de bal te vangen. Paaso passt de bal zonder na te denken. Fragkiskatos rent richting de bal. Fragkiskatos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - MANCINI F.C. 3:0

16e minuut.
Vaccaroni trapt de bal weg. Villatoro rent richting de bal. Villatoro speelt de bal door. Fragkiskatos rent richting de bal. Fragkiskatos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Domnişoru kopt de bal weg. Inworp. Rebolledo met een snelle inworp. Villatoro geeft een lange en hoge pass. Paaso springt en kopt de bal. Vaccaroni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Freije kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rebolledo met de inworp. Villatoro is nu in balbezit. Villatoro geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paaso is nu in balbezit. Paaso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - MANCINI F.C. 4:0

26e minuut.
Rosal kan de bal niet met de borst controleren. Fragkiskatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragkiskatos verovert de bal door een tackle van achteren. Fragkiskatos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - MANCINI F.C. 5:0

27e minuut.
Ayala rent richting de bal. Ayala geeft een lange en hoge pass. Râpnu kopt de bal weg. Fragkiskatos is nu in balbezit. Fragkiskatos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Casas geeft een hoge lob. Villatoro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Freije geeft een hoge lob. Pyda rent richting de bal. Pyda draait met de bal, schiet en ... Vale e Azevedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 36%, MANCINI F.C. 64%.
MaracaiboFC - MANCINI F.C. 5:0

46e minuut.
Rosales komt het veld opgelopen. Villalta komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Râpnu verovert de bal door een tackle van achteren. Râpnu probeert naar een medespeler te passen. Paaso bereikt de bal nog maar net als eerste. Paaso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - MANCINI F.C. 6:0

55e minuut.
Mucović speelt de bal door. Soltanov geeft een hoge lob. Paaso kopt de bal weg. Fragkiskatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragkiskatos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rebolledo met een snelle inworp. Fragkiskatos is nu in balbezit. Fragkiskatos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - MANCINI F.C. 7:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Savaresse komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Ayala rent richting de bal. Villatoro onderschept slim de pass. Savaresse geeft een hoge lob. Fragkiskatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragkiskatos draait met de bal, schiet en ... Vaccaroni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Savaresse neemt de hoekschop. Paaso maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Mucović rent richting de bal. Râpnu rent richting de bal. Râpnu met een sublieme pass. Villatoro geeft een hoge lob. Fragkiskatos springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Rosal geeft de bal voor. Inworp. Savaresse met de inworp. Fragkiskatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragkiskatos schiet op doel. Vaccaroni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kostelecki heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - MANCINI F.C. 8:0

67e minuut.
Villatoro is nu in balbezit. Villatoro geeft de bal voor. Paaso rent richting de bal. Râpnu bereikt de bal nog maar net als eerste. Râpnu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Râpnu is nu in balbezit. Brassey begaat een overtreding. Râpnu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Râpnu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paaso springt en kopt de bal. Vaccaroni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Savaresse zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villatoro rent richting de bal. Villatoro geeft de bal voor. Fragkiskatos springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - MANCINI F.C. 9:0

88e minuut.
Villalta kopt de bal weg. Pyda controleert de bal met de borst. Savaresse geeft de bal voor. Fragkiskatos is nu in balbezit. Fragkiskatos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Paaso bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - MANCINI F.C. 10:0

89e minuut.
Ayala heeft problemen om de bal te vangen. Fragkiskatos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ayala. Ayala krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 34%, MANCINI F.C. 66%.
MaracaiboFC - MANCINI F.C. 10:0