Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MaracaiboFC SC Cambuur
ARCADE 532 MODI Tactiek 5-3-2
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
38.5 gemiddelde waardering 43.9
average Schieten average
average Passen good
solid Verdedigen solid


18e minuut.
Ortega rent richting de bal. Savaresse tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ortega raakt geblesseerd tijdens het duel. Ortega met een snel genomen vrije trap. Rey springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Soltanov verovert de bal door een tackle van achteren. Soltanov geeft een hoge lob. Fragkiskatos rent richting de bal. Fragkiskatos haalt uit met een fantastische trap. Quintero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - SC Cambuur 1:0

31e minuut.
Saavedra geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rey de bal. Rey geeft een hoge lob. Rey is nu in balbezit. Rey draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Rebolledo passt de bal met de wreef. Fragkiskatos is nu in balbezit. Aguilera onderschept slim de pass. Paya is nu in balbezit. Paya schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - SC Cambuur 2:0

42e minuut.
Rey rent richting de bal. Millán is nu in balbezit. Soltanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán verovert de bal door een tackle van achteren. Millán geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 63%, SC Cambuur 37%.
MaracaiboFC - SC Cambuur 2:0

46e minuut.
Jaimes komt het veld opgelopen. Rosales komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Borejko geeft de bal voor. Paya bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán begaat een overtreding. Millán krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Rey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rey rent richting de bal. Kotja legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rey raakt geblesseerd tijdens het duel. Rey zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Vale e Azevedo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - SC Cambuur 2:1

57e minuut.
Mercedes met een sublieme pass. Saavedra is nu in balbezit. Palomón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palomón krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Klungelig pakt Rey de bal. Fragkiskatos is nu in balbezit. Rey maakt een afschuwelijke overtreding. Rey krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Palomón is nu in balbezit. Kotja onderschept slim de pass. Rey verovert de bal door een tackle van achteren. Rey draait met de bal, schiet en ... Vale e Azevedo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MaracaiboFC - SC Cambuur 2:2

76e minuut.
Ortega probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Carrasquel de bal onder controle te krijgen. Rosales is nu in balbezit. Rey onderschept slim de pass. Rey draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Palomón kopt de bal weg. Ortega probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Kotja de bal onder controle te krijgen. Millán is nu in balbezit. Millán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Borejko speelt de bal door. Jaimes bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaimes geeft de bal voor. Fragkiskatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragkiskatos haalt uit met een fantastische trap. Quintero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Millán geeft de bal voor. Millán is nu in balbezit. Soltanov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Millán is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rey kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Vale e Azevedo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - SC Cambuur 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 50%, SC Cambuur 50%.
MaracaiboFC - SC Cambuur 2:3