Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Oto Spin Of Terrible Winds
otto Tactiek modificata
66% Balbezit 34%
8% Spel op eigen helft 92%
59 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 44.4
excellent Schieten poor
very good Passen unsatisfactory
weak Verdedigen tragic


4e minuut.
Ferrando met een sublieme pass. Klungelig pakt Brzezik de bal. Brzezik passt de bal zonder na te denken. Ferrando bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrando schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Oto - Spin Of Terrible Winds 1:0

5e minuut.
Ferrando met een sublieme pass. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik geeft de bal voor. Klungelig pakt Ferrando de bal. Ferrando draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Udreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udreanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Oto - Spin Of Terrible Winds 2:0

7e minuut.
Klungelig pakt Allinson de bal. Udreanu onderschept slim de pass. Ferrando rent richting de bal. Udreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udreanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
McCaig heeft problemen om de bal te vangen. Udreanu rent richting de bal. Udreanu passt de bal zonder na te denken. Ferrando heeft problemen om de bal te vangen. Ferrando draait met de bal, schiet en ... Brand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ferrando is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Brzezik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Udreanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Brand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Varin met een snelle inworp. Ferrando rent richting de bal. Ferrando passt de bal zonder na te denken. Udreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udreanu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Varin heeft problemen om de bal te vangen. Varin speelt de bal door. Zoliborz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Udreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udreanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Brand trapt de bal weg. Varin bereikt de bal nog maar net als eerste. Varin speelt de bal door. Ferrando heeft problemen om de bal te vangen. Ferrando draait met de bal, schiet en ... Brand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ferrando rent richting de bal. Ferrando draait met de bal, schiet en ... Brand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Udreanu is nu in balbezit. Udreanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Oto - Spin Of Terrible Winds 3:0

15e minuut.
Brzezik met de inworp. Udreanu is nu in balbezit. Udreanu geeft de bal voor. Ferrando is nu in balbezit. Ferrando schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Udreanu passt de bal in één keer door. Varin is nu in balbezit. Varin passt de bal zonder na te denken. Udreanu rent richting de bal. Udreanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Udreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udreanu haalt uit met een fantastische trap. Brand werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Oto - Spin Of Terrible Winds 4:0

18e minuut.
Brand met een sublieme pass. Klungelig pakt Larre de bal. Ferrando rent richting de bal. Ferrando draait met de bal, schiet en ... Brand werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Doeltrap. Brand met een harde bal richting middenveld. Brzezik kopt de bal weg. Udreanu is nu in balbezit. Udreanu draait met de bal, schiet en ... Brand bokst de bal weg.

21e minuut.
Udreanu is nu in balbezit. Udreanu passt de bal zonder na te denken. Larre probeert naar een medespeler te passen. Ferrando rent richting de bal. Ferrando schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Webster probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Brzezik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Udreanu rent richting de bal. Udreanu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Udreanu verovert de bal door een tackle van achteren. McCaig is nu in balbezit. Udreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrando is nu in balbezit. Ferrando draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Oto - Spin Of Terrible Winds 5:0

28e minuut.
Larre onderschept slim de pass. Larre probeert naar een medespeler te passen. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Udreanu rent richting de bal. Udreanu met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Dorčić is nu in balbezit. Brzezik rent richting de bal. Brzezik met een sublieme pass. Udreanu is nu in balbezit. Udreanu passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ferrando is nu in balbezit. Ferrando draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Oto - Spin Of Terrible Winds 6:0

32e minuut.
Brzezik is nu in balbezit. Brzezik passt de bal zonder na te denken. Ferrando is nu in balbezit. Ferrando haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Oto - Spin Of Terrible Winds 7:0

33e minuut.
Daar is Zoliborz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zoliborz speelt de bal door. Ferrando rent richting de bal. Ferrando draait met de bal, schiet en ... Brand werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Oto - Spin Of Terrible Winds 8:0

36e minuut.
Larre probeert naar een medespeler te passen. Ferrando is nu in balbezit. Udreanu rent richting de bal. Udreanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Oto - Spin Of Terrible Winds 9:0

36e minuut.
Walle probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Allinson de bal. Udreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udreanu draait met de bal, schiet en ... Brand bokst de bal weg. Daar is Udreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udreanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Oto - Spin Of Terrible Winds 10:0

38e minuut.
Udreanu geeft de bal voor. McCaig probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Larre kopt de bal weg. Ferrando rent richting de bal. Ferrando haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Oto - Spin Of Terrible Winds 11:0

40e minuut.
Larre rent richting de bal. Larre passt de bal in één keer door. Dorčić probeert naar een medespeler te passen. Udreanu rent richting de bal. Udreanu draait met de bal, schiet en ... Brand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Varin bereikt de bal nog maar net als eerste. Varin passt de bal in één keer door. Daar is Udreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udreanu schiet op doel. Brand maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Oto - Spin Of Terrible Winds 12:0

44e minuut.
Mitchell geeft een lange en hoge pass. Brzezik kopt de bal weg. Ferrando kan de bal niet met de borst controleren. Udreanu is nu in balbezit. Udreanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Brand met een harde bal richting middenveld. Larre speelt de bal door. Udreanu is nu in balbezit. Udreanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Oto - Spin Of Terrible Winds 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Oto 10%, Spin Of Terrible Winds 90%.
F.C.Oto - Spin Of Terrible Winds 13:0

47e minuut.
McCaig geeft de bal voor. Varin kopt de bal weg. Varin probeert naar een medespeler te passen. Ferrando bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrando haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ferrando bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrando schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Oto - Spin Of Terrible Winds 14:0

50e minuut.
Ferrando verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrando speelt de bal door. Udreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udreanu schiet op doel. Brand probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Oto - Spin Of Terrible Winds 15:0

51e minuut.
Allinson passt de bal met de wreef. Varin rent richting de bal. Varin passt de bal zonder na te denken. Ferrando is nu in balbezit. Ferrando draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Udreanu is nu in balbezit. Udreanu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Oto - Spin Of Terrible Winds 16:0

55e minuut.
Brzezik passt de bal zonder na te denken. Daar is Larre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larre met een sublieme pass. Udreanu is nu in balbezit. Udreanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Zoliborz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoliborz met een sublieme pass. Ferrando rent richting de bal. Ferrando draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Oto - Spin Of Terrible Winds 17:0

60e minuut.
Daar is Larre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larre speelt de bal door. Ferrando bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrando schiet op doel. Brand werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Oto - Spin Of Terrible Winds 18:0

62e minuut.
Larre is nu in balbezit. Larre speelt de bal door. Udreanu rent richting de bal. Udreanu schiet op doel. Brand maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Varin bereikt de bal nog maar net als eerste. Varin probeert naar een medespeler te passen. Ferrando rent richting de bal. Ferrando draait met de bal, schiet en ... Brand maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Daar is McCaig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udreanu is nu in balbezit. Udreanu passt de bal zonder na te denken. Ferrando rent richting de bal. Ferrando draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ferrando rent richting de bal. Ferrando draait met de bal, schiet en ... Brand probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Brand trapt de bal weg van het doel. Varin kopt de bal weg. Ferrando rent richting de bal. Udreanu rent richting de bal. Udreanu draait met de bal, schiet en ... Brand bokst de bal weg. Ferrando bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrando haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Oto - Spin Of Terrible Winds 19:0

70e minuut.
Walle probeert naar een medespeler te passen. Allinson is nu in balbezit. Udreanu is nu in balbezit. Udreanu schiet op doel. Brand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ferrando is nu in balbezit. Ferrando haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Oto - Spin Of Terrible Winds 20:0

73e minuut.
Brzezik rent richting de bal. Brzezik geeft de bal voor. Udreanu kopt de bal weg. Ferrando rent richting de bal. Ferrando schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Larre kopt de bal weg. Ferrando rent richting de bal. Udreanu rent richting de bal. Udreanu schiet op doel. Brand werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Oto - Spin Of Terrible Winds 21:0

76e minuut.
Allinson rent richting de bal. Larre onderschept slim de pass. Larre probeert naar een medespeler te passen. Udreanu is nu in balbezit. Udreanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ferrando is nu in balbezit. Ferrando schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Dorčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorčić geeft de bal voor. Klungelig pakt Ferrando de bal. Ferrando haalt uit met een fantastische trap. Brand werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Oto - Spin Of Terrible Winds 22:0

82e minuut.
Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik passt de bal met de wreef. Udreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrando rent richting de bal. Ferrando draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Daar is Varin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varin geeft een hoge lob. Ferrando is nu in balbezit. Ferrando haalt uit met een fantastische trap. Brand maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Oto - Spin Of Terrible Winds 23:0

87e minuut.
Kelly geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brzezik met de inworp. Udreanu is nu in balbezit. Udreanu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Varin speelt de bal door. Klungelig pakt Larre de bal. Larre passt de bal met de wreef. Ferrando bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrando draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Varin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ferrando maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Larre speelt de bal door. Daar is Brzezik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzezik passt de bal met de wreef. Ferrando rent richting de bal. Ferrando haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Oto 6%, Spin Of Terrible Winds 94%.
F.C.Oto - Spin Of Terrible Winds 23:0