Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leicester City F.C anaksiopistoi
def-wing Tactiek pipila
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.3 gemiddelde waardering 61.3
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
formidable Verdedigen excellent


1e minuut.
Przymorski is nu in balbezit. Arsakis onderschept slim de pass. Met opzet legt Scicolone zijn tegenspeler op de grond. Scicolone krijgt een gele kaart. Arsakis raakt geblesseerd tijdens het duel. Xuanxuan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lazanakis krijgt zijn hoofd ertegen. Tilea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Truszczyński met een sublieme pass. Karapetsas is nu in balbezit. Karapetsas passt de bal in één keer door. Estevan is nu in balbezit. Estevan schiet op doel. Serocki bokst de bal weg.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bagowski met de inworp. Knôtek rent richting de bal. Knôtek geeft een lange en hoge pass. Arsakis krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Karapetsas probeert naar een medespeler te passen. Estevan is nu in balbezit. Paziowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Paziowski krijgt een gele kaart. Estevan raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Estevan neemt zijn aanloop. Serocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Gray met een sublieme pass. Przymorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przymorski met een sublieme pass. Estevan is nu in balbezit. Estevan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Knôtek speelt de bal door. Arsakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsakis passt de bal zonder na te denken. Knôtek geeft de bal voor. Lazanakis krijgt zijn hoofd ertegen. Tilea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leicester City F.C 48%, anaksiopistoi 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leicester City F.C - anaksiopistoi 0:0

49e minuut.
Karapetsas passt de bal zonder na te denken. Przymorski is nu in balbezit. Przymorski met een sublieme pass. Estevan rent richting de bal. Estevan draait met de bal, schiet en ... Serocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Inworp. Kosmidis komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Karapetsas geeft de bal voor. Musiałowski probeert de bal met de borst te controleren. Estevan is nu in balbezit. Estevan haalt uit met een fantastische trap. Serocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leicester City F.C - anaksiopistoi 1:0

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trung Hải komt het veld opgelopen. Worrall met een snelle inworp. Knôtek probeert naar een medespeler te passen. Xuanxuan probeert naar een medespeler te passen. Lazanakis is nu in balbezit. Lazanakis schiet op doel. Tilea bokst de bal weg. Truszczyński heeft problemen om de bal te vangen. Słuszka rent richting de bal. Słuszka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Knôtek verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Knôtek met een snelle inworp. Słuszka geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leicester City F.C 50%, anaksiopistoi 50%.
Leicester City F.C - anaksiopistoi 1:0