Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sahara Riches OLYMPOS
sahara Tactiek PIGASOS
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 44
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.9 gemiddelde waardering 38.5
average Schieten excellent
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen adequate


4e minuut.
Smółko is nu in balbezit. Smółko speelt de bal door. Żymirski is nu in balbezit. Żymirski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Manquehue de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maiolini heeft problemen om de bal te vangen. Musiałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Musiałek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sahara Riches - OLYMPOS 0:1

6e minuut.
Manquehue geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Żymirski de bal onder controle te krijgen. Arnoldsen kopt de bal weg. Żymirski is nu in balbezit. Żymirski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dilberis met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Arnoldsen de bal. Dionysakis verovert de bal door een tackle van achteren. Dionysakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Stenka passt de bal zonder na te denken. Musiałek is nu in balbezit. Musiałek passt de bal met de wreef. Żymirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żymirski draait met de bal, schiet en ... Dilberis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Musiałek rent richting de bal. Musiałek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Inworp. Stenka met de inworp. Musiałek rent richting de bal. Musiałek haalt uit met een fantastische trap. Smilevičius probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Smilevičius geeft een hoge lob. Inworp. Stenka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Musiałek rent richting de bal. Musiałek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Chatzieleftheriou bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnoldsen is nu in balbezit. Chatzieleftheriou tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chatzieleftheriou krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Arnoldsen passt de bal in één keer door. Stratigakis is nu in balbezit. Stratigakis geeft een lange en hoge pass. Żymirski rent richting de bal. Żymirski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Klungelig pakt Musiałek de bal. Musiałek passt de bal zonder na te denken. Żymirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żymirski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sahara Riches - OLYMPOS 0:2

27e minuut.
Chatzieleftheriou passt de bal in één keer door. Daar is Tavoularis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maiolini is nu in balbezit. Żymirski verovert de bal door een tackle van achteren. Żymirski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Musiałek is nu in balbezit. Musiałek schiet op doel. Dilberis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sahara Riches - OLYMPOS 0:3

28e minuut.
Żymirski passt de bal zonder na te denken. Smółko is nu in balbezit. Smółko passt de bal in één keer door. Musiałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Musiałek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dilberis trapt de bal weg van het doel. Stenka speelt de bal door. Żymirski rent richting de bal. Żymirski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Smółko kopt de bal weg. Smilevičius is nu in balbezit. Smilevičius passt de bal in één keer door. Żymirski is nu in balbezit. Żymirski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Żymirski rent richting de bal. Żymirski passt de bal zonder na te denken. Daar is Musiałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żymirski rent richting de bal. Żymirski schiet op doel. Dilberis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Manquehue geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marques zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żymirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żymirski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sahara Riches - OLYMPOS 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sahara Riches 77%, OLYMPOS 23%.
Sahara Riches - OLYMPOS 0:4

46e minuut.
Musiałek rent richting de bal. Dionysakis begaat een overtreding. Musiałek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arnoldsen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Żymirski de bal. Żymirski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sahara Riches - OLYMPOS 0:5

49e minuut.
Dilberis trapt de bal weg. Arnoldsen kopt de bal weg. Klungelig pakt Stratigakis de bal. Musiałek rent richting de bal. Musiałek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Petrinec kopt de bal weg. Stenka met een sublieme pass. Żymirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żymirski haalt uit met een fantastische trap. Dilberis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sahara Riches - OLYMPOS 0:6

52e minuut.
Smółko rent richting de bal. Smółko passt de bal zonder na te denken. Żymirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żymirski haalt uit met een fantastische trap. Manquehue probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Maiolini kopt de bal weg. Stenka is nu in balbezit. Stenka geeft de bal voor. Żymirski is nu in balbezit. Żymirski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sahara Riches - OLYMPOS 0:7

56e minuut.
Maiolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Smółko verovert de bal door een tackle van achteren. Smółko passt de bal in één keer door. Żymirski rent richting de bal. Żymirski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Musiałek geeft de bal voor. Sandoval rent richting de bal. Smółko verovert de bal door een tackle van achteren. Żymirski is nu in balbezit. Żymirski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Stenka passt de bal in één keer door. Musiałek heeft problemen om de bal te vangen. Musiałek speelt de bal door. Żymirski rent richting de bal. Żymirski draait met de bal, schiet en ... Dilberis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Musiałek onderschept slim de pass. Musiałek passt de bal in één keer door. Żymirski is nu in balbezit. Żymirski haalt uit met een fantastische trap. Dilberis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sahara Riches - OLYMPOS 0:8

72e minuut.
Smółko bereikt de bal nog maar net als eerste. Smółko probeert naar een medespeler te passen. Musiałek is nu in balbezit. Musiałek schiet op doel. Dilberis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sahara Riches - OLYMPOS 0:9

76e minuut.
Arnoldsen speelt de bal door. Stenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stenka met een sublieme pass. Musiałek is nu in balbezit. Musiałek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Żymirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żymirski schiet op doel. Dilberis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Arnoldsen met een sublieme pass. Musiałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Musiałek probeert naar een medespeler te passen. Żymirski rent richting de bal. Żymirski haalt uit met een fantastische trap. Dilberis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Vukičević bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzieleftheriou bereikt de bal nog maar net als eerste. Stenka maakt een afschuwelijke overtreding. Stenka krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Stenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stenka met een sublieme pass. Żymirski is nu in balbezit. Smółko is nu in balbezit. Smółko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Marques zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smółko is nu in balbezit. Smółko passt de bal in één keer door. Musiałek rent richting de bal. Musiałek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sahara Riches - OLYMPOS 0:10

88e minuut.
Arnoldsen is nu in balbezit. Arnoldsen met een sublieme pass. Sandoval rent richting de bal. Żymirski onderschept slim de pass. Żymirski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Manquehue de bal onder controle te krijgen. Musiałek kopt de bal weg. Żymirski rent richting de bal. Żymirski draait met de bal, schiet en ... Dilberis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sahara Riches - OLYMPOS 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sahara Riches 77%, OLYMPOS 23%.
Sahara Riches - OLYMPOS 0:11