Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Paok OLYMPOS
444 to 352 Tactiek PIGASOS
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
41.2 gemiddelde waardering 50.7
good Schieten excellent
good Passen good
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Goiaba met een sublieme pass. Daar is Aldavert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldavert geeft een hoge lob. Wielgo probeert de bal aan de voet te houden. Wielgo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wielgo is nu in balbezit. Wielgo haalt uit met een fantastische trap. Jiló probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Paok - OLYMPOS 0:1

16e minuut.
Wielgo passt de bal in één keer door. Smółko is nu in balbezit. Wielgo rent richting de bal. Wielgo schiet op doel. Paal!

19e minuut.
Inworp. Szawica met de inworp. Żymirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żymirski draait met de bal, schiet en ... Leo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Paok - OLYMPOS 0:2

19e minuut.
Klungelig pakt Bläsing de bal. Żymirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szawica probeert naar een medespeler te passen. Smółko bereikt de bal nog maar net als eerste. Smółko haalt uit met een fantastische trap. Leo bokst de bal weg.

24e minuut.
Smółko passt de bal met de wreef. Szawica is nu in balbezit. Szawica passt de bal zonder na te denken. Żymirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żymirski schiet op doel. Leo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Buitenspel voor Aldavert. Goede buitenspelval van de verdediging. Yanakiev neemt vlug de vrije trap. Wielgo kopt de bal weg. Żymirski is nu in balbezit. Żymirski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szawica geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Żymirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żymirski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Gorącawoda verovert de bal door een tackle van achteren. Gorącawoda passt de bal zonder na te denken. Maleas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gaitero de bal. Gaitero haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Piţigoi probeert naar een medespeler te passen. Szawica met een sublieme pass. Wielgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgo draait met de bal, schiet en ... Leo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Paok - OLYMPOS 0:3

32e minuut.
Yanakiev geeft een hoge lob. Inworp. Aldavert met de inworp. Wielgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Laskaris heeft problemen om de bal te vangen. Żymirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Jiló zijn tegenspeler op de grond. Żymirski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Żymirski kan niet meer verder spelen. Johansen komt het veld opgelopen. Goiaba met een snel genomen vrije trap. Jiló probeert de bal aan de voet te houden. Johansen rent richting de bal. Johansen schiet op doel. Leo bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Wielgo rent richting de bal. Yanakiev verovert de bal door een tackle van achteren. Yanakiev passt de bal met de wreef. Maleas is nu in balbezit. Maleas geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gaitero maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Paok 53%, OLYMPOS 47%.
Fc Paok - OLYMPOS 0:3

51e minuut.
Goiaba met een harde bal richting middenveld. Johansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Laskaris tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Laskaris krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Torres onderschept slim de pass. Torres geeft een lange en hoge pass. Johansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansen haalt uit met een fantastische trap. Leo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Paok - OLYMPOS 0:4

60e minuut.
Johansen verovert de bal door een tackle van achteren. Johansen passt de bal in één keer door. Smółko rent richting de bal. Johansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Szawica met de inworp. Goiaba is nu in balbezit. Goiaba geeft de bal voor. Johansen is nu in balbezit. Johansen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Aldavert rent richting de bal. Aldavert passt de bal met de wreef. Wielgo heeft problemen om de bal te vangen. Wielgo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Aldavert bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldavert passt de bal in één keer door. Szawica met een sublieme pass. Johansen is nu in balbezit. Johansen haalt uit met een fantastische trap. Leo bokst de bal weg. Wielgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgo draait met de bal, schiet en ... Leo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Johansen rent richting de bal. Johansen haalt uit met een fantastische trap. Leo bokst de bal weg.

74e minuut.
Johansen passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Szawica de bal. Szawica passt de bal in één keer door. Johansen rent richting de bal. Johansen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Doeltrap. Leo met een harde bal richting middenveld. Aldavert kopt de bal weg. Wielgo rent richting de bal. Wielgo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Paok 55%, OLYMPOS 45%.
Fc Paok - OLYMPOS 0:4