Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bisc OLYMPOS
433 Tactiek PIGASOS
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 34
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 47.7
excellent Schieten excellent
weak Passen good
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Lovin heeft problemen om de bal te vangen. Wielgo onderschept slim de pass. Wielgo passt de bal met de wreef. Johansen is nu in balbezit. Johansen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Szawica geeft de bal voor. Johansen rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Bunn ... Strafschop! Johansen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Smółko neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
bisc - OLYMPOS 0:1

12e minuut.
Smółko speelt de bal door. Johansen is nu in balbezit. Smółko is nu in balbezit. Johansen is nu in balbezit. Johansen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bisc - OLYMPOS 0:2

14e minuut.
Marques is nu in balbezit. Marques met een sublieme pass. Smółko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgo draait met de bal, schiet en ... Todorov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Johansen rent richting de bal. Johansen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bisc - OLYMPOS 0:3

18e minuut.
Berendei met een harde bal richting middenveld. Szawica met een sublieme pass. Klungelig pakt Leonte de bal. Johansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansen schiet op doel. Todorov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
bisc - OLYMPOS 0:4

22e minuut.
Cioran geeft een lange en hoge pass. Inworp. Marques met een snelle inworp. Wielgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgo schiet op doel. Paal!

26e minuut.
Paunović is nu in balbezit. Johansen verovert de bal door een tackle van achteren. Johansen schiet op doel. Kriss probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Todorov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bisc - OLYMPOS 0:5

32e minuut.
Marques bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgo rent richting de bal. Marques rent richting de bal. Wielgo is nu in balbezit. Wielgo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
bisc - OLYMPOS 0:6

37e minuut.
Smółko verovert de bal door een tackle van achteren. Smółko geeft een hoge lob. Kriss heeft problemen om de bal te vangen. Wielgo is nu in balbezit. Wielgo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bisc - OLYMPOS 0:7

39e minuut.
Lovin passt de bal met de wreef. Šatkus is nu in balbezit. Šatkus passt de bal in één keer door. Lovin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovin geeft een hoge lob. Paal! Berendei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Smółko rent richting de bal. Marques rent richting de bal. Marques met een sublieme pass. Johansen is nu in balbezit. Johansen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Leonte is nu in balbezit. Szawica onderschept slim de pass. Szawica speelt de bal door. Johansen heeft problemen om de bal te vangen. Johansen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Klungelig pakt Šatkus de bal. Smółko rent richting de bal. Šatkus begaat een overtreding. Šatkus krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bisc 59%, OLYMPOS 41%.
bisc - OLYMPOS 0:7

47e minuut.
Johansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kriss rent richting de bal. Johansen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Johansen krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Szawica kopt de bal weg. Smółko rent richting de bal. Smółko speelt de bal door. Wielgo is nu in balbezit. Wielgo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Matavelli passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Paunović de bal. Szawica met een sublieme pass. Wielgo is nu in balbezit. Wielgo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Doeltrap. Todorov trapt de bal weg van het doel. Szawica kopt de bal weg. Johansen is nu in balbezit. Johansen haalt uit met een fantastische trap. Todorov bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wielgo is nu in balbezit. Wielgo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bisc - OLYMPOS 0:8

63e minuut.
Doeltrap. Todorov trapt de bal weg. Smółko kopt de bal weg. Wielgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Todorov trapt de bal weg. Leonte kopt de bal weg. Wielgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Šatkus is nu in balbezit. Smółko verovert de bal door een tackle van achteren. Smółko speelt de bal door. Wielgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bisc - OLYMPOS 0:9

72e minuut.
Verdyck met een sublieme pass. Szawica heeft problemen om de bal te vangen. Szawica probeert naar een medespeler te passen. Johansen is nu in balbezit. Johansen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Paunović heeft problemen om de bal te vangen. Szawica is nu in balbezit. Szawica met een sublieme pass. Wielgo is nu in balbezit. Wielgo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Szawica bereikt de bal nog maar net als eerste. Szawica passt de bal in één keer door. Bunn rent richting de bal. Wielgo onderschept slim de pass. Wielgo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Smółko onderschept slim de pass. Smółko met een sublieme pass. Wielgo heeft problemen om de bal te vangen. Wielgo haalt uit met een fantastische trap. Todorov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bisc - OLYMPOS 0:10

90e minuut.
Leonte speelt de bal door. Szawica met een sublieme pass. Johansen is nu in balbezit. Johansen haalt uit met een fantastische trap. Todorov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bisc - OLYMPOS 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bisc 67%, OLYMPOS 33%.
bisc - OLYMPOS 0:11