Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-06-29 13:24
  • Competitiewedstrijd: Super League
  • Stadion: F&P FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3031
MakCik Bedah Abah Sayang Melaka
433 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.1 gemiddelde waardering 29.1
average Schieten average
average Passen average
average Verdedigen poor


1e minuut.
Petri passt de bal met de wreef. bin Shahrum geeft de bal voor. Molignano kopt de bal weg. Cool is nu in balbezit. Cool draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
bin Dzulkarnain verovert de bal door een tackle van achteren. bin Dzulkarnain probeert naar een medespeler te passen. Molignano is nu in balbezit. Molignano schiet op doel. Cool probeert de bal aan de voet te houden. Sabtu bokst de bal weg. Cool bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
MakCik Bedah - Abah Sayang Melaka 0:1

4e minuut.
Mahmood kan de bal niet met de borst controleren. Molignano verovert de bal door een tackle van achteren. Molignano passt de bal met de wreef. Cool rent richting de bal. Cool schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Petrašinović speelt de bal door. bin Sulog is nu in balbezit. Cool verovert de bal door een tackle van achteren. Molignano rent richting de bal. Molignano schiet op doel. Sabtu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cool is nu in balbezit. Yusof legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cool raakt geblesseerd tijdens het duel. Molignano legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
MakCik Bedah - Abah Sayang Melaka 0:2

20e minuut.
Petrašinović geeft een lange en hoge pass. Berdych bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdych speelt de bal door. Daar is Mahmood, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahmood schiet op doel. De bal raakt de paal.

26e minuut.
bin Sulog heeft problemen om de bal te vangen. Cool bereikt de bal nog maar net als eerste. Molignano rent richting de bal. Molignano haalt uit met een fantastische trap. Sabtu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MakCik Bedah - Abah Sayang Melaka 0:3

31e minuut.
Yusof probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt bin Dzulkarnain de bal. Petrašinović speelt de bal door. Cool bereikt de bal nog maar net als eerste. Cool schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Owsianka bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ghazali verovert de bal door een tackle van achteren. bin Ghazali passt de bal zonder na te denken. Mahmood rent richting de bal. Mahmood draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MakCik Bedah 56%, Abah Sayang Melaka 44%.
MakCik Bedah - Abah Sayang Melaka 0:3

47e minuut.
Arshad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ghazali verovert de bal door een tackle van achteren. bin Ghazali speelt de bal door. Mahmood is nu in balbezit. Mahmood haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
bin Ghazali met een sublieme pass. Yusof is nu in balbezit. Yusof passt de bal zonder na te denken. Mahmood is nu in balbezit. Mahmood draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Syamsuri speelt de bal door. Wooter probeert naar een medespeler te passen. bin Sulog is nu in balbezit. Cool bereikt de bal nog maar net als eerste. Cool haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Quilaqueo trapt de bal weg. Molignano kopt de bal weg. Głódź probeert naar een medespeler te passen. Cool bereikt de bal nog maar net als eerste. Cool haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Daar is bin Dzulkarnain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arshad is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Syamsuri. Syamsuri krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Owsianka heeft problemen om de bal te vangen. bin Ghazali is nu in balbezit. bin Ghazali passt de bal met de wreef. Petri bereikt de bal nog maar net als eerste. Petri geeft een lange en hoge pass. Quilaqueo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Głódź is nu in balbezit. Głódź geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Berdych geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mahmood krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
MakCik Bedah - Abah Sayang Melaka 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MakCik Bedah 38%, Abah Sayang Melaka 62%.
MakCik Bedah - Abah Sayang Melaka 1:3