Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Átta Refir Ólmir Klettar
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Jensson probeert de bal met de borst te controleren. Jensson passt de bal zonder na te denken. Kolvidsson rent richting de bal. Hafsteinsson verovert de bal door een tackle van achteren. Hafsteinsson geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Engilbertsson is nu in balbezit. Hreinnsson is nu in balbezit. Margeirsson verovert de bal door een tackle van achteren. Engilbertsson is nu in balbezit. Engilbertsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Eiðsson onderschept slim de pass. Eiðsson passt de bal in één keer door. Pétursson rent richting de bal. Pétursson draait met de bal, schiet en ... Marðarson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Eiðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jensson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Eiðsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Eiðsson zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Marðarson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Átta Refir - Ólmir Klettar 1:0

29e minuut.
Valbjörnsson is nu in balbezit. Valbjörnsson geeft een hoge lob. Óttarsson speelt de bal door. Engilbertsson rent richting de bal. Engilbertsson schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Fjölnisson probeert naar een medespeler te passen. Pétursson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorsson rent richting de bal. Eiðsson verovert de bal door een tackle van achteren. Eiðsson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Eiðsson kopt de bal weg. Pétursson is nu in balbezit. Jensson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jensson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Átta Refir 38%, Ólmir Klettar 62%.
Átta Refir - Ólmir Klettar 1:0

85e minuut.
Jensson bereikt de bal nog maar net als eerste. Fjölnisson verovert de bal door een tackle van achteren. Fjölnisson passt de bal zonder na te denken. Eiðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eiðsson schiet op doel. Marðarson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Átta Refir 45%, Ólmir Klettar 55%.
Átta Refir - Ólmir Klettar 1:0