Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KF Dinamo AS Vëllaznimi
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 21.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Hodaj speelt de bal door. Klungelig pakt Maxhera de bal. Maxhera speelt de bal door. Daar is Pahuara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pahuara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Dinamo - AS Vëllaznimi 0:1

16e minuut.
Pahuara kopt de bal weg. Šeme rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Halili. Halili krijgt een gele kaart. Šeme is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hodaj zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Xhani bokst de bal weg.

19e minuut.
Hajdaraga geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Foniqi met de inworp. Molika bereikt de bal nog maar net als eerste. Molika draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KF Dinamo - AS Vëllaznimi 1:1

43e minuut.
Krasniqi rent richting de bal. Marashi speelt de bal door. Rasha bereikt de bal nog maar net als eerste. Šeme verovert de bal door een tackle van achteren. Šeme geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Dinamo 56%, AS Vëllaznimi 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KF Dinamo - AS Vëllaznimi 1:1

47e minuut.
Lekaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekaj met een sublieme pass. Daar is Pahuara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samarxhiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Samarxhiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kiço trapt de bal weg van het doel. Lekaj kopt de bal weg. Gjakova controleert de bal met de borst. Pahuara rent richting de bal. Pahuara schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pahuara probeert de bal aan de voet te houden. Kiço probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Çelaj geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fakaj met een snelle inworp. Samarxhiu probeert de bal met de borst te controleren. Samarxhiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Jonuzi heeft problemen om de bal te vangen. Molika bereikt de bal nog maar net als eerste. Molika passt de bal zonder na te denken. Pahuara is nu in balbezit. Pahuara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Gjakova met een harde bal richting middenveld. Marashi kopt de bal weg. Gremniku is nu in balbezit. Pahuara verovert de bal door een tackle van achteren. Pahuara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Gremniku geeft de bal voor. Krasniqi kopt de bal weg. Lekaj met een sublieme pass. Daar is Pahuara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pahuara haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Çelaj rent richting de bal. Çelaj passt de bal met de wreef. Samarxhiu is nu in balbezit. Pahuara rent richting de bal. Pahuara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Dinamo 68%, AS Vëllaznimi 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KF Dinamo - AS Vëllaznimi 1:1