Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Terratrèmols pirats del karma Actors Esgarrifosos
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten average
hopeless Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Bernaus probeert naar een medespeler te passen. Maranges bereikt de bal nog maar net als eerste. Maranges geeft een hoge lob. Moraga is nu in balbezit. Moraga geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Franch heeft problemen om de bal te vangen. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Carreres de bal. Carreres schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Terratrèmols pirats del karma - Actors Esgarrifosos 1:0

27e minuut.
Peruga bereikt de bal nog maar net als eerste. Molner verovert de bal door een tackle van achteren. Molner met een sublieme pass. Carreres is nu in balbezit. Carreres draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Maranges rent richting de bal. Bernaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Maranges onderschept slim de pass. Carreres verovert de bal door een tackle van achteren. Carreres haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Terratrèmols pirats del karma - Actors Esgarrifosos 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terratrèmols pirats del karma 54%, Actors Esgarrifosos 46%.
Terratrèmols pirats del karma - Actors Esgarrifosos 2:0

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Manresa de bal onder controle te krijgen. Bernaus speelt de bal door. Franch bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreres bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreres schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Maranges bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carreres. Maranges is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maranges zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Manresa de bal. Gironès geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Terratrèmols pirats del karma - Actors Esgarrifosos 2:1

61e minuut.
Peruga rent richting de bal. Bernaus is nu in balbezit. Bernaus probeert naar een medespeler te passen. Franch is nu in balbezit. Franch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Maragall verovert de bal door een tackle van achteren. Maragall passt de bal met de wreef. Escudé rent richting de bal. Escudé schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Terratrèmols pirats del karma - Actors Esgarrifosos 2:2

77e minuut.
Moraga met de inworp. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez geeft de bal voor. Escudé bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudé haalt uit met een fantastische trap. Cholo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terratrèmols pirats del karma 45%, Actors Esgarrifosos 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Terratrèmols pirats del karma - Actors Esgarrifosos 2:2