Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Infames Zorros Patzun United
Normal Tactiek koemancito
43% Balbezit 57%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 39.9
poor Schieten very good
poor Passen adequate
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Arjona probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Terenzi met een snelle inworp. Wittocx geeft een hoge lob. Hansson krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Daar is Flekáč, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flekáč verovert de bal door een tackle van achteren. Wittocx is nu in balbezit. Wittocx geeft de bal voor. Hansson springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Flekáč met de inworp. Daar is Wittocx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terenzi probeert naar een medespeler te passen. Echeberri is nu in balbezit. Echeberri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Falces is nu in balbezit. Falces speelt de bal door. Terenzi probeert naar een medespeler te passen. Hansson rent richting de bal. Hansson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Cocherari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Infames Zorros - Patzun United 0:1

9e minuut.
Chapa rent richting de bal. Chapa passt de bal zonder na te denken. Conesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansson onderschept slim de pass. Hansson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Schouterden rent richting de bal. Schouterden geeft een hoge lob. Hansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Infames Zorros - Patzun United 0:2

12e minuut.
Paradas passt de bal in één keer door. Alejandro rent richting de bal. Alejandro speelt de bal door. Hansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansson schiet op doel. Arjona bokst de bal weg.

17e minuut.
Eaton bereikt de bal nog maar net als eerste. Eaton geeft een hoge lob. Hansson kan de bal niet met de borst controleren. Hansson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Infames Zorros - Patzun United 0:3

20e minuut.
Eaton geeft een hoge lob. Flekáč probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Terenzi geeft een hoge lob. Hansson is nu in balbezit. Hansson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Arjona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Infames Zorros - Patzun United 0:4

29e minuut.
Alejandro passt de bal met de wreef. Terenzi is nu in balbezit. Terenzi probeert naar een medespeler te passen. Hansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Alejandro passt de bal met de wreef. Inworp. Wittocx zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Terenzi rent richting de bal. Terenzi geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Wittocx met de inworp. Terenzi probeert de bal met de borst te controleren. Terenzi geeft een hoge lob. Alejandro geeft een lange en hoge pass. Arjona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Infames Zorros - Patzun United 0:5

41e minuut.
Chapa met een sublieme pass. Klungelig pakt Alejandro de bal. Hansson rent richting de bal. Hansson haalt uit met een fantastische trap. Arjona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Mudesto rent richting de bal. Mudesto geeft een lange en hoge pass. Hansson rent richting de bal. Hansson schiet op doel. Arjona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Infames Zorros - Patzun United 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infames Zorros 88%, Patzun United 12%.
Infames Zorros - Patzun United 0:6

55e minuut.
Echeberri rent richting de bal. Echeberri passt de bal zonder na te denken. Corleto is nu in balbezit. Hansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansson draait met de bal, schiet en ... Arjona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Infames Zorros - Patzun United 0:7

57e minuut.
Schouterden passt de bal zonder na te denken. Echeberri bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeberri geeft een hoge lob. Hansson is nu in balbezit. Hansson schiet op doel. Arjona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Arjona geeft de bal voor. Flekáč rent richting de bal. Flekáč geeft de bal voor. Klungelig pakt Hansson de bal. Hansson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Inworp. Eaton met de inworp. Conesa rent richting de bal. Terenzi onderschept slim de pass. Terenzi geeft de bal voor. Arjona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hansson rent richting de bal. Hansson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Infames Zorros - Patzun United 0:8

68e minuut.
Paradas geeft een lange en hoge pass. Mudesto geeft een lange en hoge pass. Hansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Infames Zorros - Patzun United 0:9

69e minuut.
Alejandro passt de bal met de wreef. Wittocx is nu in balbezit. Wittocx passt de bal met de wreef. Daar is Hansson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hansson schiet op doel. Paal!

73e minuut.
Rebollo probeert naar een medespeler te passen. Łydkowski geeft een lange en hoge pass. Corleto bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansson onderschept slim de pass. Hansson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Infames Zorros - Patzun United 0:10

75e minuut.
Corleto geeft een hoge lob. Chapa controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mudesto neemt vlug de vrije trap. Hansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansson draait met de bal, schiet en ... Paal!

77e minuut.
Eaton heeft problemen om de bal te vangen. Wittocx is nu in balbezit. Wittocx probeert naar een medespeler te passen. Hansson rent richting de bal. Hansson haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Infames Zorros - Patzun United 0:11

84e minuut.
Flekáč rent richting de bal. Flekáč geeft een hoge lob. Corleto heeft problemen om de bal te vangen. Hansson rent richting de bal. Hansson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Łydkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łydkowski geeft een lange en hoge pass. Hansson rent richting de bal. Hansson haalt uit met een fantastische trap. Arjona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Infames Zorros - Patzun United 0:12

89e minuut.
Terenzi geeft een hoge lob. Corleto kopt de bal weg. Conesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Terenzi onderschept slim de pass. Terenzi geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Infames Zorros - Patzun United 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infames Zorros 79%, Patzun United 21%.
Infames Zorros - Patzun United 0:13