Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lashibi Renaisance Talented Stripes
Amerado Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
17% Spel op eigen helft 83%
49 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 19.9
very good Schieten weak
very good Passen unsatisfactory
good Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Soughan speelt de bal door. Harrison is nu in balbezit. Harrison geeft de bal voor. Likšys is nu in balbezit. Likšys haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Muhideen kopt de bal weg. Daar is Soughan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Likšys bereikt de bal nog maar net als eerste. Likšys haalt uit met een fantastische trap. Ayine probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lashibi Renaisance - Talented Stripes 1:0

6e minuut.
Owusu verovert de bal door een tackle van achteren. Owusu speelt de bal door. Ivgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Likšys bereikt de bal nog maar net als eerste. Likšys draait met de bal, schiet en ... Ayine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Owusu passt de bal met de wreef. Muhideen rent richting de bal. Muhideen passt de bal met de wreef. Likšys rent richting de bal. Likšys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lashibi Renaisance - Talented Stripes 2:0

9e minuut.
Owusu passt de bal met de wreef. Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu passt de bal in één keer door. Likšys bereikt de bal nog maar net als eerste. Likšys haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Ayine trapt de bal weg. Ivgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivgi probeert naar een medespeler te passen. Likšys bereikt de bal nog maar net als eerste. Likšys schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Doeltrap. Ayine trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Hendricks de bal. Likšys rent richting de bal. Likšys draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Likšys bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivgi rent richting de bal. Likšys rent richting de bal. Likšys haalt uit met een fantastische trap. Ayine werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Adarkwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivgi onderschept slim de pass. Ivgi met een sublieme pass. Likšys heeft problemen om de bal te vangen. Likšys draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Hendricks bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei onderschept slim de pass. Ivgi met een sublieme pass. Likšys is nu in balbezit. Likšys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lashibi Renaisance - Talented Stripes 3:0

21e minuut.
Apreotesei verovert de bal door een tackle van achteren. Apreotesei met een sublieme pass. Ivgi probeert naar een medespeler te passen. Likšys bereikt de bal nog maar net als eerste. Likšys schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Muhideen de bal onder controle te krijgen. Owusu is nu in balbezit. Owusu geeft de bal voor. Herghelegiu is nu in balbezit. Herghelegiu schiet op doel. Ayine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lashibi Renaisance - Talented Stripes 4:0

29e minuut.
Aikins met een snelle inworp. Ivgi rent richting de bal. Ivgi passt de bal in één keer door. Likšys bereikt de bal nog maar net als eerste. Likšys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lashibi Renaisance - Talented Stripes 5:0

32e minuut.
Owusu rent richting de bal. Owusu met een sublieme pass. Ivgi met een sublieme pass. Likšys is nu in balbezit. Likšys haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lashibi Renaisance - Talented Stripes 6:0

33e minuut.
Attakora-Gyama rent richting de bal. Attakora-Gyama geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ivgi de bal. Likšys bereikt de bal nog maar net als eerste. Likšys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lashibi Renaisance - Talented Stripes 7:0

35e minuut.
Owusu probeert naar een medespeler te passen. Apreotesei is nu in balbezit. Apreotesei geeft een hoge lob. Likšys rent richting de bal. Likšys schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Quedraogo kopt de bal weg. Hendricks rent richting de bal. Ivgi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ivgi krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Ayine probeert naar een medespeler te passen. Apreotesei controleert de bal met de borst. Apreotesei speelt de bal door. Likšys is nu in balbezit. Likšys haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lashibi Renaisance 23%, Talented Stripes 77%.
Lashibi Renaisance - Talented Stripes 7:0

50e minuut.
Harrison zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ivgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivgi geeft een hoge lob. Likšys springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Harrison onderschept slim de pass. Ivgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Likšys rent richting de bal. Likšys haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Attakora-Gyama de bal onder controle te krijgen. Ayine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Muhideen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivgi rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Muhideen ... Strafschop! Ivgi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Likšys neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Likšys controleert de bal met de borst. Likšys draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lashibi Renaisance - Talented Stripes 8:0

54e minuut.
Ivgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivgi geeft een lange en hoge pass. Likšys is nu in balbezit. Likšys schiet op doel. Ayine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kayede met een sublieme pass. Herghelegiu is nu in balbezit. Herghelegiu probeert naar een medespeler te passen. Likšys heeft problemen om de bal te vangen. Likšys draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Brown trapt de bal weg. Ivgi kopt de bal weg. Klungelig pakt Likšys de bal. Likšys schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Owusu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ivgi de bal. Ivgi speelt de bal door. Likšys bereikt de bal nog maar net als eerste. Likšys haalt uit met een fantastische trap. Ayine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Adu-Poku kopt de bal weg. Ivgi met een sublieme pass. Klungelig pakt Muhideen de bal. Likšys is nu in balbezit. Likšys schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Likšys is nu in balbezit. Ayine speelt de bal door. Owusu rent richting de bal. Owusu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ayine met een harde bal richting middenveld. Apreotesei rent richting de bal. Apreotesei geeft een hoge lob. Likšys rent richting de bal. Likšys draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Ivgi heeft problemen om de bal te vangen. Ivgi passt de bal in één keer door. Likšys bereikt de bal nog maar net als eerste. Likšys haalt uit met een fantastische trap. Ayine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lashibi Renaisance - Talented Stripes 9:0

75e minuut.
Owusu speelt de bal door. Daar is Likšys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivgi rent richting de bal. Likšys is nu in balbezit. Likšys draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Dodzie rent richting de bal. Ivgi verovert de bal door een tackle van achteren. Ivgi geeft een hoge lob. Likšys springt en kopt de bal. Ayine probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Herghelegiu heeft problemen om de bal te vangen. Herghelegiu probeert naar een medespeler te passen. Ivgi rent richting de bal. Ivgi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Attakora-Gyama de bal onder controle te krijgen. Ayine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Muhideen de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harrison met een snelle inworp. Herghelegiu geeft een hoge lob. Likšys maakt een snoekduik en kopt de bal. Ayine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lashibi Renaisance - Talented Stripes 10:0

82e minuut.
Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu probeert naar een medespeler te passen. Ivgi met een sublieme pass. Likšys is nu in balbezit. Likšys draait met de bal, schiet en ... Ayine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ayine speelt de bal door. Harrison is nu in balbezit. Harrison geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Soughan heeft problemen om de bal te vangen. Likšys is nu in balbezit. Likšys speelt de bal door. Ivgi is nu in balbezit. Ivgi haalt uit met een fantastische trap. Ayine bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Lashibi Renaisance - Talented Stripes 11:0

85e minuut.
Owusu verovert de bal door een tackle van achteren. Owusu heeft problemen om de bal te vangen. Owusu geeft een lange en hoge pass. Likšys rent richting de bal. Likšys schiet op doel. Ayine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Herghelegiu passt de bal met de wreef. Harrison is nu in balbezit. Harrison passt de bal in één keer door. Ivgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivgi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Ivgi speelt de bal door. Owusu rent richting de bal. Owusu probeert naar een medespeler te passen. Likšys is nu in balbezit. Likšys draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Ivgi passt de bal in één keer door. Attakora-Gyama rent richting de bal. Attakora-Gyama passt de bal in één keer door. Likšys rent richting de bal. Likšys haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lashibi Renaisance - Talented Stripes 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lashibi Renaisance 12%, Talented Stripes 88%.
Lashibi Renaisance - Talented Stripes 12:0