Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soldats Rouges Métalurgistes Radicaux
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Inworp. Duhr met de inworp. Bartel geeft een lange en hoge pass. Cerf rent richting de bal. Cerf schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Duhr bereikt de bal nog maar net als eerste. Duhr passt de bal in één keer door. Muhovic is nu in balbezit. Bartel is nu in balbezit. Bartel geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Vanacker met een harde bal richting middenveld. Duhr kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Beckius de bal onder controle te krijgen. Cerf bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerf haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Heiderscheid is nu in balbezit. Camara bereikt de bal nog maar net als eerste. Camara passt de bal in één keer door. Jones is nu in balbezit. Jones schiet op doel. Paal!

43e minuut.
Kohnen passt de bal met de wreef. Braunshausen bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckius verovert de bal door een tackle van achteren. Beckius haalt uit met een fantastische trap. Thyes probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Sauber de bal onder controle te krijgen. Camara probeert naar een medespeler te passen. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Soldats Rouges - Métalurgistes Radicaux 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soldats Rouges 45%, Métalurgistes Radicaux 55%.
Soldats Rouges - Métalurgistes Radicaux 0:1

54e minuut.
Kohnen is nu in balbezit. Heiderscheid bereikt de bal nog maar net als eerste. Heiderscheid geeft de bal voor. Jones heeft problemen om de bal te vangen. Jones schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Boden bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelhausen onderschept slim de pass. Gelhausen passt de bal met de wreef. Jones is nu in balbezit. Jones haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Gira met een sublieme pass. Jones heeft problemen om de bal te vangen. Gira bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones verovert de bal door een tackle van achteren. Jones schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Soldats Rouges - Métalurgistes Radicaux 0:2

88e minuut.
Heiderscheid met een sublieme pass. Camara is nu in balbezit. Gira begaat een overtreding. Gira krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soldats Rouges 49%, Métalurgistes Radicaux 51%.
Soldats Rouges - Métalurgistes Radicaux 0:2