Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mia San Ikier White hourse Academy
4231 Tactiek 5113
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
10 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
43.5 gemiddelde waardering 42.8
solide Schieten solide
goed Passen goed
matig Verdedigen redelijk


3e minuut.
Petró bereikt de bal nog maar net als eerste. Petró geeft de bal voor. Ontanaya López is nu in balbezit. Ontanaya López haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mia San Ikier - White hourse Academy 1:0

13e minuut.
Ðức Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Proca bereikt de bal nog maar net als eerste. Proca passt de bal in één keer door. Văn Tuấn is nu in balbezit. Văn Tuấn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Hải Ðăng is nu in balbezit. Proca speelt de bal door. Briscariu is nu in balbezit. Hải Ðăng is nu in balbezit. Hải Ðăng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mia San Ikier - White hourse Academy 1:1

32e minuut.
Anh Khôi verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Khôi passt de bal zonder na te denken. Flores probeert naar een medespeler te passen. Văn Tuấn rent richting de bal. Văn Tuấn schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Petró de bal onder controle te krijgen. Flores rent richting de bal. Flores speelt de bal door. Văn Tuấn heeft problemen om de bal te vangen. Văn Tuấn draait met de bal, schiet en ... Comin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Lê Phong rent richting de bal. Otero onderschept slim de pass. Otero passt de bal met de wreef. Bảo is nu in balbezit. Bảo haalt uit met een fantastische trap. Hiệp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Anh Khôi geeft een lange en hoge pass. Proca rent richting de bal. Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Torres geeft een hoge lob. Bảo krijgt zijn hoofd ertegen. Hiệp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mia San Ikier 42%, White hourse Academy 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mia San Ikier - White hourse Academy 1:1

66e minuut.
Ontanaya López is nu in balbezit. Ontanaya López passt de bal in één keer door. Bảo rent richting de bal. Bảo schiet op doel. Hiệp werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Ontanaya López geeft een hoge lob. Bảo is nu in balbezit. Lê Phong legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bảo raakt geblesseerd tijdens het duel. Bảo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Hiệp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hiệp speelt de bal door. Proca heeft problemen om de bal te vangen. Torres begaat een overtreding. Torres krijgt een gele kaart. Proca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ðức Minh zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Flores rent richting de bal. Villasanti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Villasanti krijgt een gele kaart. Flores moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Flores kan niet meer verder spelen. Urrengoetxea komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Klungelig pakt Otero de bal. Bảo is nu in balbezit. Anh Khôi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bảo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ontanaya López wilt de vrije trap nemen. Hiệp bokst de bal weg.

85e minuut.
Anh Tuấn trapt de bal weg. Torres is nu in balbezit. Torres geeft een hoge lob. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero haalt uit met een fantastische trap. Hiệp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Anh Tuấn geeft een lange en hoge pass. Urrengoetxea kopt de bal weg. Correa heeft problemen om de bal te vangen. Petró rent richting de bal. Petró schiet op doel. Hiệp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Ontanaya López verovert de bal door een tackle van achteren. Ontanaya López geeft de bal voor. Daar is Petró, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bảo is nu in balbezit. Bảo schiet op doel. Hiệp bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mia San Ikier 30%, White hourse Academy 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mia San Ikier - White hourse Academy 1:1