Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-06-25 18:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Estadio Zenit
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 12393
Venezuela U21 Crna Gora U21
U21 442TN Tactiek cile1
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
51.9 gemiddelde waardering 49.3
very good Schieten good
good Passen adequate
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Mata passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tomašević de bal. Ikonić met een sublieme pass. Bujaković is nu in balbezit. Bujaković draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Amundaray bereikt de bal nog maar net als eerste. Amundaray passt de bal in één keer door. Landaeta rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mata geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Landaeta krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Crna Gora U21 1:0

17e minuut.
Landaeta is nu in balbezit. Tomašević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Landaeta raakt geblesseerd tijdens het duel. Makoun zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gallardo rent richting de bal. Gallardo haalt uit met een fantastische trap. Mišković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Crna Gora U21 2:0

20e minuut.
Jaspe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Makoun is nu in balbezit. Puškarev begaat een overtreding. Puškarev krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Mamula geeft de bal voor. Parezanović kopt de bal weg. Puškarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Landaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Landaeta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Ivić passt de bal zonder na te denken. Stanjević rent richting de bal. Stanjević probeert naar een medespeler te passen. Parezanović rent richting de bal. Parezanović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Stanjević speelt de bal door. Puškarev rent richting de bal. Puškarev geeft de bal voor. Bujaković rent richting de bal. Bujaković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 50%, Crna Gora U21 50%.
Venezuela U21 - Crna Gora U21 2:0

48e minuut.
Puškarev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jaspe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaspe passt de bal met de wreef. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo draait met de bal, schiet en ... Mišković bokst de bal weg.

59e minuut.
Ribas geeft een hoge lob. Jaspe rent richting de bal. Jaspe passt de bal zonder na te denken. Landaeta rent richting de bal. Landaeta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ikonić is nu in balbezit. Stanjević rent richting de bal. Stanjević geeft een lange en hoge pass. Mirčić rent richting de bal. Mirčić haalt uit met een fantastische trap. Vera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferrebús komt het veld opgelopen. Espina komt het veld opgelopen. Aristeguieta komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obradović komt het veld opgelopen. Stanjević met de inworp. Daar is Bujaković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bujaković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Aristeguieta probeert naar een medespeler te passen. Jaspe rent richting de bal. Ristović geeft een hoge lob. Espina is nu in balbezit. Espina haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Crna Gora U21 3:0

86e minuut.
Aristeguieta geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ikonić de bal. Ferrebús bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrebús haalt uit met een fantastische trap. Obradović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Crna Gora U21 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 40%, Crna Gora U21 60%.
Venezuela U21 - Crna Gora U21 4:0