Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-06-22 19:32
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Borek Maxx Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8312
FC Borek Maxx Vizovští ogaři
Attack Tactiek 343
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.3 gemiddelde waardering 57.8
average Schieten outstanding
adequate Passen very good
average Verdedigen solid


3e minuut.
Ťuhýk passt de bal met de wreef. Kravař rent richting de bal. Kravař passt de bal zonder na te denken. Kołomyjski rent richting de bal. Kołomyjski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - Vizovští ogaři 0:1

6e minuut.
Nyúl passt de bal in één keer door. Kravař bereikt de bal nog maar net als eerste. Kravař passt de bal zonder na te denken. Kołomyjski is nu in balbezit. Kołomyjski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nyúl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kravař heeft problemen om de bal te vangen. Kravař schiet op doel. Šváblík probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kołomyjski is nu in balbezit. Kołomyjski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - Vizovští ogaři 0:2

9e minuut.
Wullaert kopt de bal weg. Kudělka rent richting de bal. Kudělka passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kołomyjski de bal. Kołomyjski draait met de bal, schiet en ... Bačo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Culebras Arenas is nu in balbezit. Culebras Arenas draait met de bal, schiet en ... Bačo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kravař is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ťuhýk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kołomyjski maakt een snoekduik en kopt de bal. Bačo bokst de bal weg.

12e minuut.
Kravař onderschept slim de pass. Kravař passt de bal zonder na te denken. Kołomyjski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomyjski schiet op doel. Bačo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - Vizovští ogaři 0:3

14e minuut.
Libich raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trončinský komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Kudělka speelt de bal door. Kołomyjski heeft problemen om de bal te vangen. Kołomyjski passt de bal zonder na te denken. Culebras Arenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Culebras Arenas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Šindler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomyjski onderschept slim de pass. Kołomyjski met een sublieme pass. Bačo bokst de bal weg. Kołomyjski rent richting de bal. Kołomyjski probeert naar een medespeler te passen. Nyúl geeft een hoge lob. Bačo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Šindler de bal. Kravař rent richting de bal. Kravař haalt uit met een fantastische trap. Bačo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Wullaert geeft de bal voor. Nyúl is nu in balbezit. Nyúl geeft een lange en hoge pass. Culebras Arenas springt en kopt de bal. Sitarčík probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - Vizovští ogaři 0:4

21e minuut.
Kravař passt de bal in één keer door. Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl met een sublieme pass. Kołomyjski is nu in balbezit. Kołomyjski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Andrle speelt de bal door. Nyúl rent richting de bal. Nyúl geeft de bal voor. Kołomyjski krijgt zijn hoofd ertegen. Bačo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - Vizovští ogaři 0:5

28e minuut.
Kravař met een sublieme pass. Daar is Ťuhýk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ťuhýk geeft een lange en hoge pass. Kołomyjski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - Vizovští ogaři 0:6

33e minuut.
Kudělka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudělka passt de bal in één keer door. Kołomyjski rent richting de bal. Kołomyjski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Andrle rent richting de bal. Kudělka speelt de bal door. Kołomyjski is nu in balbezit. Kravař rent richting de bal. Kravař schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Culebras Arenas rent richting de bal. Culebras Arenas speelt de bal door. Kołomyjski rent richting de bal. Kołomyjski draait met de bal, schiet en ... Bačo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - Vizovští ogaři 0:7

37e minuut.
Bušta passt de bal zonder na te denken. Sitarčík rent richting de bal. Sitarčík geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ťuhýk neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kołomyjski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - Vizovští ogaři 0:8

39e minuut.
Culebras Arenas speelt de bal door. Šváblík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kravař verovert de bal door een tackle van achteren. Kołomyjski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomyjski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Ťuhýk speelt de bal door. Kravař rent richting de bal. Kołomyjski is nu in balbezit. Kołomyjski schiet op doel. Bačo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - Vizovští ogaři 0:9

43e minuut.
Šváblík is nu in balbezit. Kravař verovert de bal door een tackle van achteren. Kravař passt de bal zonder na te denken. Kołomyjski is nu in balbezit. Kołomyjski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Trončinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Culebras Arenas verovert de bal door een tackle van achteren. Culebras Arenas met een sublieme pass. Kravař rent richting de bal. Kravař schiet op doel. Bačo bokst de bal weg. Kołomyjski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomyjski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - Vizovští ogaři 0:10

44e minuut.
Bušta probeert naar een medespeler te passen. Gočár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomyjski onderschept slim de pass. Kołomyjski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borek Maxx 81%, Vizovští ogaři 19%.
FC Borek Maxx - Vizovští ogaři 0:10

46e minuut.
Klungelig pakt Wullaert de bal. Wullaert passt de bal zonder na te denken. Kravař geeft de bal voor. Kołomyjski rent richting de bal. Kołomyjski schiet op doel. Bačo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Jiráň geeft de bal voor. Vik kopt de bal weg. Andrle heeft problemen om de bal te vangen. Kudělka rent richting de bal. Kudělka geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Ťuhýk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ťuhýk passt de bal met de wreef. Kołomyjski heeft problemen om de bal te vangen. Kravař bereikt de bal nog maar net als eerste. Kravař haalt uit met een fantastische trap. Bačo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kravař geeft een lange en hoge pass. Bačo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Harák rent richting de bal. Hönig verovert de bal door een tackle van achteren. Hönig geeft een lange en hoge pass. Kołomyjski is nu in balbezit. Kołomyjski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - Vizovští ogaři 0:11

55e minuut.
Culebras Arenas passt de bal met de wreef. Daar is Nyúl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nyúl passt de bal met de wreef. Kołomyjski rent richting de bal. Kołomyjski schiet op doel. Bačo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Andrle passt de bal zonder na te denken. Ťuhýk rent richting de bal. Ťuhýk passt de bal met de wreef. Kołomyjski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomyjski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - Vizovští ogaři 0:12

68e minuut.
Kravař passt de bal met de wreef. Nyúl is nu in balbezit. Nyúl probeert naar een medespeler te passen. Kołomyjski rent richting de bal. Kołomyjski schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Sitarčík onderschept slim de pass. Culebras Arenas rent richting de bal. Kravař bereikt de bal nog maar net als eerste. Kravař draait met de bal, schiet en ... Bačo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - Vizovští ogaři 0:13

72e minuut.
Jiráň bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiráň geeft de bal voor. Wullaert rent richting de bal. Wullaert geeft de bal voor. Kołomyjski kopt de bal weg. Bačo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bačo probeert naar een medespeler te passen. Andrle kopt de bal weg. Kravař speelt de bal door. Kołomyjski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomyjski haalt uit met een fantastische trap. Bačo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kudělka onderschept slim de pass. Kudělka probeert naar een medespeler te passen. Ťuhýk probeert naar een medespeler te passen. Kołomyjski heeft problemen om de bal te vangen. Kołomyjski draait met de bal, schiet en ... Bačo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Klungelig pakt Kołomyjski de bal. Bačo met een sublieme pass. Kudělka kopt de bal weg. Kołomyjski heeft problemen om de bal te vangen. Kołomyjski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - Vizovští ogaři 0:14

78e minuut.
Bušta speelt de bal door. Daar is Harák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trončinský rent richting de bal. Kołomyjski verovert de bal door een tackle van achteren. Kołomyjski schiet op doel. Bačo bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Sitarčík kopt de bal weg. Ťuhýk met een sublieme pass. Kołomyjski is nu in balbezit. Kołomyjski draait met de bal, schiet en ... Bačo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - Vizovští ogaři 0:15

89e minuut.
Šindler geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nyúl met de inworp. Kravař geeft een lange en hoge pass. Kołomyjski bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kołomyjski rent richting de bal. Kołomyjski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - Vizovští ogaři 0:16

90e minuut.
Culebras Arenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Culebras Arenas passt de bal in één keer door. Ťuhýk rent richting de bal. Ťuhýk geeft de bal voor. Kołomyjski springt en kopt de bal. Bačo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kravař rent richting de bal. Kravař draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - Vizovští ogaři 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borek Maxx 80%, Vizovští ogaři 20%.
FC Borek Maxx - Vizovští ogaři 0:17