Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-06-22 19:56
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Jazo FC Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7754
Jazo FC Anaheim Mighty Ducks
samo jedan Tactiek v1
60% Balbezit 40%
43% Spel op eigen helft 57%
20 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.1 gemiddelde waardering 46.5
very good Schieten average
very good Passen good
average Verdedigen poor


6e minuut.
Inworp. Vukajlović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ercegović rent richting de bal. Pagnoncelli rent richting de bal. Pagnoncelli schiet op doel. Mirović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Govnić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Benja komt het veld opgelopen. Vještica met de inworp. Moisescu is nu in balbezit. Moisescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Barbić kopt de bal weg. Doglia rent richting de bal. Doglia passt de bal in één keer door. Moisescu is nu in balbezit. Moisescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Moisescu is nu in balbezit. Moisescu draait met de bal, schiet en ... Mirović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moisescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moisescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 1:0

34e minuut.
Vještica met de inworp. Ercegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ercegović passt de bal zonder na te denken. Pagnoncelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagnoncelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Uglešić passt de bal met de wreef. Milinić rent richting de bal. Milinić geeft een lange en hoge pass. Barbić is nu in balbezit. Barbić haalt uit met een fantastische trap. Mirović bokst de bal weg. Barbić is nu in balbezit. Barbić haalt uit met een fantastische trap. Mirović bokst de bal weg. Barbić bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbić haalt uit met een fantastische trap. Mirović probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jazo FC 44%, Anaheim Mighty Ducks 56%.
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 1:0

46e minuut.
Bucşaru passt de bal zonder na te denken. Radonjić probeert de bal aan de voet te houden. Vještica is nu in balbezit. Barbić verovert de bal door een tackle van achteren. Barbić schiet op doel. Mirović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Benja haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. de Lange trapt de bal weg van het doel. Moisescu heeft problemen om de bal te vangen. Moisescu haalt uit met een fantastische trap. Mirović bokst de bal weg.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barbić met de inworp. Vukajlović is nu in balbezit. Vukajlović haalt uit met een fantastische trap. de Lange maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Binički bereikt de bal nog maar net als eerste. Binički passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Govnić de bal onder controle te krijgen. Barbić is nu in balbezit. Barbić schiet op doel. Mirović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barbić rent richting de bal. Barbić schiet op doel. Mirović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Vještica met de inworp. Ercegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ercegović met een sublieme pass. Pagnoncelli is nu in balbezit. Pagnoncelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 2:0

82e minuut.
Barbić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Lange bereikt de bal nog maar net als eerste. de Lange speelt de bal door. Pagnoncelli is nu in balbezit. Pagnoncelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barbić is nu in balbezit. Barbić schiet op doel. Mirović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 3:0

88e minuut.
Pagnoncelli passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vještica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Milinić is nu in balbezit. Milinić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jazo FC 43%, Anaheim Mighty Ducks 57%.
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 4:0