Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peligrosos Zorros CF
Normal Tactiek rmder
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 32.8
zwak Schieten matig
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen goed


8e minuut.
Marjoniemi rent richting de bal. Marjoniemi met een sublieme pass. Grundel is nu in balbezit. Kulawiak is nu in balbezit. Kulawiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Cruceanu is nu in balbezit. Grundel rent richting de bal. Grundel passt de bal zonder na te denken. Kulawiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulawiak draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Cruceanu kopt de bal weg. Daar is Cortina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marjoniemi speelt de bal door. Troch rent richting de bal. Troch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peligrosos Zorros - CF 0:1

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marjoniemi met een snelle inworp. Cruceanu rent richting de bal. Cruceanu geeft de bal voor. Kulawiak springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Giron onderschept slim de pass. Giron geeft een hoge lob. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulawiak onderschept slim de pass. Kulawiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Troch passt de bal in één keer door. Kulawiak is nu in balbezit. Troch rent richting de bal. Troch haalt uit met een fantastische trap. Ramiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Peligrosos Zorros - CF 0:2

33e minuut.
Ziegler geeft de bal voor. Quevedo heeft problemen om de bal te vangen. Kulawiak rent richting de bal. Kulawiak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Cruceanu speelt de bal door. Kulawiak rent richting de bal. Quevedo rent richting de bal. Kulawiak onderschept slim de pass. Kulawiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Daar is Cuevas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marjoniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Troch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulawiak is nu in balbezit. Kulawiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peligrosos Zorros - CF 0:3

38e minuut.
Salcedo verovert de bal door een tackle van achteren. Troch onderschept slim de pass. Troch passt de bal in één keer door. Kulawiak rent richting de bal. Kulawiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peligrosos Zorros - CF 0:4

42e minuut.
Kulawiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruceanu rent richting de bal. Kulawiak is nu in balbezit. Kulawiak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Grundel rent richting de bal. Grundel passt de bal zonder na te denken. Kulawiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Troch rent richting de bal. Troch draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peligrosos Zorros 75%, CF 25%.
Peligrosos Zorros - CF 0:4

46e minuut.
Kulawiak met een sublieme pass. Daar is Troch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuevas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cuevas krijgt een gele kaart.

46e minuut.
Kulawiak kopt de bal weg. Cruceanu is nu in balbezit. Kulawiak rent richting de bal. Kulawiak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Quevedo de bal onder controle te krijgen. Ramiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Avalos passt de bal met de wreef. Kulawiak is nu in balbezit. Troch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulawiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulawiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Cuevas speelt de bal door. Giron rent richting de bal. Giron geeft de bal voor. Marjoniemi is nu in balbezit. Marjoniemi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Ziegler met een sublieme pass. Kulawiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulawiak probeert naar een medespeler te passen. Troch bereikt de bal nog maar net als eerste. Troch haalt uit met een fantastische trap. Ramiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Marjoniemi rent richting de bal. Galindo is nu in balbezit. Troch rent richting de bal. Troch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peligrosos Zorros - CF 0:5

66e minuut.
Cortina heeft problemen om de bal te vangen. Marjoniemi is nu in balbezit. Troch is nu in balbezit. Kulawiak rent richting de bal. Kulawiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peligrosos Zorros - CF 0:6

68e minuut.
Kulawiak is nu in balbezit. Grundel bereikt de bal nog maar net als eerste. Troch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulawiak rent richting de bal. Kulawiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Quevedo rent richting de bal. Kulawiak onderschept slim de pass. Kulawiak geeft een hoge lob. Marjoniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marjoniemi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Armas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Costache komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peligrosos Zorros 77%, CF 23%.
Peligrosos Zorros - CF 0:6