Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Salvador U21 Venezuela U21
Salva01 Tactiek U21 442D
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
44.9 gemiddelde waardering 50.8
good Schieten solid
adequate Passen good
good Verdedigen solid


2e minuut.
Pacheco geeft de bal voor. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Espina begaat een overtreding. Espina krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Amundaray speelt de bal door. Palmezano rent richting de bal. Valencia begaat een overtreding. Palmezano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Flores neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Márquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Bastidas passt de bal in één keer door. Ferrebús rent richting de bal. Pacheco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pacheco krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Pirela verovert de bal door een tackle van achteren. Pirela passt de bal met de wreef. Flores geeft een hoge lob. Palmezano bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmezano haalt uit met een fantastische trap. Márquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Makoun komt het veld opgelopen. Duval komt het veld opgelopen. Alfaro komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Salvador U21 56%, Venezuela U21 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El Salvador U21 - Venezuela U21 0:0

50e minuut.
Amundaray geeft een lange en hoge pass. Duval kopt de bal weg. Klungelig pakt Valencia de bal. Palmezano rent richting de bal. Palmezano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Bastidas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valencia. Bastidas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Contreras komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Acosta heeft problemen om de bal te vangen. Espina rent richting de bal. Espina passt de bal met de wreef. Duval is nu in balbezit. Duval draait met de bal, schiet en ... Alfaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Salvador U21 - Venezuela U21 0:1

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pele Zapata komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Espina geeft de bal voor. Duval is nu in balbezit. Contreras legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Duval is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Palmezano neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Pacheco geeft een lange en hoge pass. Contreras kopt de bal weg. Pele Zapata is nu in balbezit. Pele Zapata schiet op doel. Canelón werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
El Salvador U21 - Venezuela U21 1:1

90e minuut.
Contreras speelt de bal door. Orellana rent richting de bal. Orellana geeft de bal voor. Pele Zapata is nu in balbezit. Pele Zapata schiet op doel. Canelón bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Salvador U21 40%, Venezuela U21 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El Salvador U21 - Venezuela U21 1:1