Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skinwalker Ranch Violet Boys F.C.
Dampf+Nude+Polka Tactiek COME ON YOU V.B.
53% Balbezit 47%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 24
6 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
71.5 gemiddelde waardering 79.8
very good Schieten brilliant
formidable Passen incredible
brilliant Verdedigen incredible


1e minuut.
Cojocaru met een sublieme pass. Peterelli heeft problemen om de bal te vangen. Luissel probeert naar een medespeler te passen. Colatrella rent richting de bal. Colatrella draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Inworp. Natouri met een snelle inworp. Tuñón rent richting de bal. Tuñón geeft een hoge lob. Vilgats maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Katsaraios bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahlioptas onderschept slim de pass. Ahlioptas met een sublieme pass. Karbaník is nu in balbezit. Karbaník haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Hage speelt de bal door. Vilgats rent richting de bal. Lagarde tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vilgats raakt geblesseerd tijdens het duel. Lin wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Vilgats bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagarde speelt de bal door. Tuñón heeft problemen om de bal te vangen. Tuñón geeft een hoge lob. Lin springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Duzyan passt de bal met de wreef. Vilgats bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin rent richting de bal. Vilgats bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgats schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinwalker Ranch - Violet Boys F.C. 0:1

34e minuut.
Hage met een snelle inworp. Duzyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Duzyan passt de bal in één keer door. Lin is nu in balbezit. Lin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Tuñón passt de bal in één keer door. Vilgats rent richting de bal. Luissel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Luissel krijgt een gele kaart. Vilgats raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vilgats kan niet meer verder spelen. Äyrämäki komt het veld opgelopen. Tuñón komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Lin onderschept slim de pass. Lin passt de bal met de wreef. Tuñón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuñón geeft de bal voor. Lin springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Colatrella passt de bal met de wreef. Luissel speelt de bal door. Ahlioptas rent richting de bal. Ahlioptas geeft een hoge lob. Colatrella krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skinwalker Ranch 62%, Violet Boys F.C. 38%.
Skinwalker Ranch - Violet Boys F.C. 0:1

46e minuut.
Serre komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Klungelig pakt Bojin de bal. Bojin speelt de bal door. Duzyan rent richting de bal. Duzyan passt de bal zonder na te denken. Lin is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinwalker Ranch - Violet Boys F.C. 0:2

58e minuut.
Natouri passt de bal zonder na te denken. Tuñón is nu in balbezit. Tuñón passt de bal in één keer door. Lin rent richting de bal. Lin haalt uit met een fantastische trap. Piróg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Skotara geeft een hoge lob. Natouri speelt de bal door. Tuñón controleert de bal met de borst. Tuñón geeft de bal voor. Äyrämäki krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Bigalis rent richting de bal. Bigalis geeft een hoge lob. Hage kopt de bal weg. Duzyan geeft een hoge lob. Äyrämäki maakt een snoekduik en kopt de bal. Piróg bokst de bal weg.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Natouri met de inworp. Tuñón is nu in balbezit. Tuñón geeft een hoge lob. Lin springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Äyrämäki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lagarde. Äyrämäki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Haas komt het veld opgelopen. Natouri zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Äyrämäki krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Tuñón geeft de bal voor. Lin kopt de bal weg. Daar is Bojin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Äyrämäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Äyrämäki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Duzyan kan de bal niet met de borst controleren. Ceolan rent richting de bal. Karbaník tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karbaník krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Natouri is nu in balbezit. Natouri passt de bal zonder na te denken. Äyrämäki is nu in balbezit. Äyrämäki haalt uit met een fantastische trap. Piróg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinwalker Ranch - Violet Boys F.C. 0:3

73e minuut.
Hage onderschept slim de pass. Hage passt de bal zonder na te denken. Lin rent richting de bal. Lin schiet op doel. Piróg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinwalker Ranch - Violet Boys F.C. 0:4

74e minuut.
Skotara rent richting de bal. Duzyan onderschept slim de pass. Duzyan passt de bal met de wreef. Lin is nu in balbezit. Lin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Natouri passt de bal in één keer door. Äyrämäki is nu in balbezit. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin haalt uit met een fantastische trap. Piróg maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Bojin probeert naar een medespeler te passen. Tuñón rent richting de bal. Tuñón geeft een hoge lob. Lin maakt een snoekduik en kopt de bal. Piróg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinwalker Ranch - Violet Boys F.C. 0:5

86e minuut.
Bojin rent richting de bal. Lin verovert de bal door een tackle van achteren. Bigalis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lin raakt geblesseerd tijdens het duel. Lin kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinwalker Ranch - Violet Boys F.C. 0:6

86e minuut.
Skotara is nu in balbezit. Skotara speelt de bal door. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Skinwalker Ranch - Violet Boys F.C. 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skinwalker Ranch 76%, Violet Boys F.C. 24%.
Skinwalker Ranch - Violet Boys F.C. 0:7