Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-07-08 19:24
  • Bekerwedstrijd: Schweizer Cup
  • Stadion: FreeDom
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 64518
FC Hergiswil CHROBRY_1946
SAHIN Tactiek 532
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
12 Doelpogingen 27
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 8
61.4 gemiddelde waardering 71.2
excellent Schieten outstanding
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


2e minuut.
Marins onderschept slim de pass. Daar is Kreijermaat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kreijermaat passt de bal zonder na te denken. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abächerli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
bin Ashaari probeert naar een medespeler te passen. Kreijermaat bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreijermaat geeft een lange en hoge pass. Bierli is nu in balbezit. Bierli draait met de bal, schiet en ... Leht kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Inworp. Fingr met de inworp. Demeter is nu in balbezit. Demeter geeft een lange en hoge pass. Erpen springt en kopt de bal. Çayır bokst de bal weg.

16e minuut.
Fras verovert de bal door een tackle van achteren. Fras probeert naar een medespeler te passen. Bierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierli schiet op doel. Leht werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Çayır met een sublieme pass. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abächerli passt de bal met de wreef. Arenas rent richting de bal. Bierli onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
bin Ashaari passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kreijermaat de bal. Kreijermaat geeft een hoge lob. Bierli rent richting de bal. Bierli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Muñoz Martínez heeft problemen om de bal te vangen. Abächerli rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Shawcross rent richting de bal. Shawcross geeft de bal voor. bin Ashaari geeft een hoge lob. Bierli rent richting de bal. Bierli draait met de bal, schiet en ... Leht kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Demeter kopt de bal weg. Fingr bereikt de bal nog maar net als eerste. Fingr met een sublieme pass. Erpen rent richting de bal. Erpen schiet op doel. Çayır kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hergiswil 60%, CHROBRY_1946 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Hergiswil - CHROBRY_1946 0:0

50e minuut.
Leht speelt de bal door. Muñoz Martínez met een sublieme pass. Fingr rent richting de bal. Fingr geeft de bal voor. Kübler springt en kopt de bal. Çayır kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bierli is nu in balbezit. Bierli draait met de bal, schiet en ... Leht maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hergiswil - CHROBRY_1946 0:1

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Demeter met een snelle inworp. Fingr rent richting de bal. Fingr geeft de bal voor. Kübler krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Fras rent richting de bal. Fras geeft een lange en hoge pass. Abächerli kopt de bal weg. Kreijermaat bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreijermaat schiet op doel. Leht kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Abächerli is nu in balbezit. Leht met een sublieme pass. Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras geeft een hoge lob. Leht bokst de bal weg.

60e minuut.
Lafranchi met een snelle inworp. Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras speelt de bal door. Bierli is nu in balbezit. Bierli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Fingr is nu in balbezit. Fingr passt de bal in één keer door. Erpen is nu in balbezit. Erpen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Hergiswil - CHROBRY_1946 1:1

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bach komt het veld opgelopen. Fahrni komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Muñoz Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitale onderschept slim de pass. Vitale passt de bal met de wreef. Fahrni is nu in balbezit. Fahrni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Marins rent richting de bal. Marins met een sublieme pass. Fingr bereikt de bal nog maar net als eerste. Fingr geeft de bal voor. Kübler springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Fras geeft een lange en hoge pass. Bach kopt de bal weg. Kreijermaat is nu in balbezit. Kreijermaat geeft een hoge lob. Fahrni springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Leht niet meer kan verder spelen. Marcsek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hergiswil 60%, CHROBRY_1946 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Hergiswil - CHROBRY_1946 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

95e minuut.
Erpen maakt een snoekduik en kopt de bal. Kübler is nu in balbezit. Nogarol bereikt de bal nog maar net als eerste. Kübler onderschept slim de pass. Kübler draait met de bal, schiet en ... Çayır bokst de bal weg.

102e minuut.
Nogarol probeert naar een medespeler te passen. Kreijermaat bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreijermaat passt de bal met de wreef. Bach rent richting de bal. Bach draait met de bal, schiet en ... Marcsek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

103e minuut.
Kreijermaat passt de bal met de wreef. bin Ashaari geeft een hoge lob. Muñoz Martínez kopt de bal weg. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fahrni heeft problemen om de bal te vangen. Fahrni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hergiswil - CHROBRY_1946 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hergiswil 52%, CHROBRY_1946 48%.
FC Hergiswil - CHROBRY_1946 1:2

106e minuut.
Vitale passt de bal zonder na te denken. Fahrni rent richting de bal. Arenas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arenas krijgt een gele kaart.

110e minuut.
Bach verovert de bal door een tackle van achteren. Duque tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bach is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vitale zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fahrni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahrni draait met de bal, schiet en ... Marcsek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hergiswil - CHROBRY_1946 1:3

112e minuut.
Arenas is nu in balbezit. Arenas passt de bal met de wreef. Fahrni heeft problemen om de bal te vangen. Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras schiet op doel. Marcsek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

115e minuut.
Fras rent richting de bal. Fras geeft een lange en hoge pass. Bach kopt de bal weg. Fahrni rent richting de bal. Fahrni haalt uit met een fantastische trap. Marcsek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Lomp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bach rent richting de bal. Bach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hergiswil - CHROBRY_1946 1:4

120e minuut.
bin Ashaari speelt de bal door. Marins geeft de bal voor. Fingr is nu in balbezit. Fingr geeft een lange en hoge pass. Kübler krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hergiswil 66%, CHROBRY_1946 34%.
FC Hergiswil - CHROBRY_1946 1:4