Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Mysterius Dunadan Rangers
Defensif Line Tactiek Bree v.11b
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 45.3
matig Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
matig Verdedigen goed


4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dəvəli met een harde bal richting middenveld. Harsya kopt de bal weg. Filmer rent richting de bal. Filmer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Doblas Santana probeert naar een medespeler te passen. Filmer heeft problemen om de bal te vangen. Filmer met een sublieme pass. Harsya bereikt de bal nog maar net als eerste. Harsya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Göllei bereikt de bal nog maar net als eerste. Doblas Santana onderschept slim de pass. Doblas Santana speelt de bal door. Majid rent richting de bal. Majid draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Doeltrap. Perry trapt de bal weg. Daar is Pimentel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majid bereikt de bal nog maar net als eerste. Majid draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Harsya speelt de bal door. Filmer heeft problemen om de bal te vangen. Filmer passt de bal zonder na te denken. Majid rent richting de bal. Majid draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Doblas Santana rent richting de bal. Doblas Santana passt de bal met de wreef. Filmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Filmer haalt uit met een fantastische trap. Dmitrović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mysterius - Dunadan Rangers 0:1

17e minuut.
Filmer is nu in balbezit. Filmer passt de bal zonder na te denken. Doblas Santana is nu in balbezit. Doblas Santana geeft de bal voor. Majid krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Pimentel rent richting de bal. Doblas Santana onderschept slim de pass. Doblas Santana passt de bal in één keer door. Majid rent richting de bal. Majid schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Filmer kopt de bal weg. Cetlawa is nu in balbezit. Doblas Santana schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Doblas Santana krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Doblas Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Doblas Santana passt de bal in één keer door. Majid rent richting de bal. Majid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Mysterius - Dunadan Rangers 0:2

31e minuut.
Panjaitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Panjaitan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hennig zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jánosy rent richting de bal. Roden verovert de bal door een tackle van achteren. Roden haalt uit met een fantastische trap. Jalil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cetlawa is nu in balbezit. Cetlawa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
De Simpelaere probeert naar een medespeler te passen. Harsya bereikt de bal nog maar net als eerste. Harsya met een sublieme pass. Majid bereikt de bal nog maar net als eerste. Majid draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Doblas Santana is nu in balbezit. Doblas Santana passt de bal in één keer door. Harsya bereikt de bal nog maar net als eerste. Filmer is nu in balbezit. Filmer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Mysterius 71%, Dunadan Rangers 29%.
The Mysterius - Dunadan Rangers 0:2

50e minuut.
Hennig onderschept slim de pass. Hennig passt de bal met de wreef. Doblas Santana speelt de bal door. Filmer rent richting de bal. Filmer haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Doblas Santana met een sublieme pass. De Simpelaere is nu in balbezit. De Simpelaere passt de bal in één keer door. Majid is nu in balbezit. Majid schiet op doel. Dmitrović bokst de bal weg.

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Harsya geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De Simpelaere bereikt de bal nog maar net als eerste. De Simpelaere haalt uit met een fantastische trap. Majid probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Doblas Santana onderschept slim de pass. Doblas Santana met een sublieme pass. Majid rent richting de bal. Majid heeft problemen om de bal te vangen. Majid haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Manukai speelt de bal door. Panjaitan rent richting de bal. Panjaitan geeft de bal voor. Roden springt en kopt de bal. Jalil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mysterius - Dunadan Rangers 1:2

73e minuut.
Panjaitan met een sublieme pass. Jánosy is nu in balbezit. Roden onderschept slim de pass. Roden schiet op doel. Jalil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Mysterius - Dunadan Rangers 2:2

74e minuut.
Filmer speelt de bal door. Majid is nu in balbezit. Majid schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Hamdar passt de bal met de wreef. Harsya rent richting de bal. Harsya passt de bal in één keer door. Filmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Filmer haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Panjaitan passt de bal met de wreef. Pimentel heeft problemen om de bal te vangen. Pimentel geeft de bal voor. Cetlawa is nu in balbezit. Cetlawa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Kulczyński probeert naar een medespeler te passen. Jánosy met een sublieme pass. De Simpelaere met een sublieme pass. Majid bereikt de bal nog maar net als eerste. Majid draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Dmitrović met een harde bal richting middenveld. Göllei rent richting de bal. Göllei passt de bal zonder na te denken. Panjaitan rent richting de bal. Panjaitan geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cetlawa rent richting de bal. Cetlawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Mysterius - Dunadan Rangers 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Mysterius 55%, Dunadan Rangers 45%.
The Mysterius - Dunadan Rangers 3:2