Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BAMBER GOLD POŁAJEWO
blok11 Tactiek PODSTAWOWA
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
50.3 gemiddelde waardering 52.5
solid Schieten very good
good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


7e minuut.
Ignatiadis is nu in balbezit. Ignatiadis geeft een lange en hoge pass. Fernández Bilbao rent richting de bal. Chodynicki onderschept slim de pass. Chodynicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Mai Hùng neemt vlug de vrije trap. Kapcsos is nu in balbezit. Kapcsos geeft een lange en hoge pass. Chodynicki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAMBER GOLD - POŁAJEWO 1:0

31e minuut.
Trtanj bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodynicki onderschept slim de pass. Geană tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Geană krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAMBER GOLD 40%, POŁAJEWO 60%.
BAMBER GOLD - POŁAJEWO 1:0

47e minuut.
Inworp. Ibrahima Sedu met een snelle inworp. Geană geeft een lange en hoge pass. Anastasakos maakt een snoekduik en kopt de bal. Zagdan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BAMBER GOLD - POŁAJEWO 1:1

63e minuut.
Gassen geeft de bal voor. Čadil kopt de bal weg. Daar is Mai Hùng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anastasakos is nu in balbezit. Anastasakos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Daar is Owsianka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anastasakos rent richting de bal. Mai Hùng is nu in balbezit. Anastasakos verovert de bal door een tackle van achteren. Anastasakos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Geană rent richting de bal. Rezner is nu in balbezit. Rezner speelt de bal door. Kapcsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapcsos geeft de bal voor. Reid bokst de bal weg. Chodynicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodynicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAMBER GOLD - POŁAJEWO 2:1

80e minuut.
Fernández Bilbao bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodynicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fernández Bilbao is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Geană met een snel genomen vrije trap. Čadil bereikt de bal nog maar net als eerste. Čadil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAMBER GOLD 46%, POŁAJEWO 54%.
BAMBER GOLD - POŁAJEWO 2:1