Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lechia Władcy Północy FC Artas
i 2att Tactiek fiu fiu
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.5 gemiddelde waardering 47.3
good Schieten solid
good Passen solid
average Verdedigen average


8e minuut.
Wojnarowski speelt de bal door. Zdojski rent richting de bal. Zdojski probeert naar een medespeler te passen. Leśniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniarek haalt uit met een fantastische trap. Dediu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trzeciak met de inworp. Wojnarowski speelt de bal door. Daar is Baszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baszczyński haalt uit met een fantastische trap. Dediu bokst de bal weg.

14e minuut.
Baszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszczyński speelt de bal door. Królikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kałuszewski schiet op doel. Dediu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Cechetto passt de bal in één keer door. Bigus heeft problemen om de bal te vangen. Cechetto met een sublieme pass. Bigus rent richting de bal. Bigus geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Trzeciak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bigus heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Trzeciak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Leśniarek krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dediu bokst de bal weg.

23e minuut.
Łeptuch speelt de bal door. Golak rent richting de bal. Golak probeert naar een medespeler te passen. Leśniarek rent richting de bal. Leśniarek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Trzeciak geeft een hoge lob. Golak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baszczyński kopt de bal weg. Daar is Kałuszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kałuszewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski passt de bal zonder na te denken. Kałuszewski is nu in balbezit. Kałuszewski schiet op doel. Dediu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lechia Władcy Północy 67%, FC Artas 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lechia Władcy Północy - FC Artas 0:0

47e minuut.
Baszczyński passt de bal met de wreef. Zdojski rent richting de bal. Zdojski passt de bal met de wreef. Kałuszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuszewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Leśniarek kopt de bal weg. Kałuszewski probeert de bal met de borst te controleren. Królikowski is nu in balbezit. Kałuszewski onderschept slim de pass. Kałuszewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Cechetto rent richting de bal. Cechetto geeft een lange en hoge pass. Łeptuch kan de bal niet met de borst controleren. Nuut rent richting de bal. Nuut haalt uit met een fantastische trap. Jachymiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Łeptuch onderschept slim de pass. Łeptuch met een sublieme pass. Golak bereikt de bal nog maar net als eerste. Golak geeft een lange en hoge pass. Nuut krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Klungelig pakt Vişoiu de bal. Wojnarowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wojnarowski met een sublieme pass. Kałuszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuszewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Baszczyński geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Leśniarek de bal onder controle te krijgen. Cechetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuszewski onderschept slim de pass. Kałuszewski haalt uit met een fantastische trap. Dediu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lechia Władcy Północy 72%, FC Artas 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lechia Władcy Północy - FC Artas 0:0