Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-09-02 19:29
  • Competitiewedstrijd: TYTANY SOKKERA
  • Stadion: San Siro
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5175
TAMA KOPIEC Demoney
italia 2 Tactiek szA2bla
46% Balbezit 54%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 46.6
solid Schieten outstanding
adequate Passen adequate
good Verdedigen good


2e minuut.
Domke is nu in balbezit. Domke passt de bal met de wreef. Torkonjak is nu in balbezit. Torkonjak schiet op doel. Sorriso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TAMA KOPIEC - Demoney 0:1

4e minuut.
Szczepaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Domke verovert de bal door een tackle van achteren. Domke met een sublieme pass. Torkonjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Torkonjak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Klungelig pakt Szczepaniak de bal. Šerpetis is nu in balbezit. Szczepaniak begaat een overtreding. Szczepaniak krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Ardemani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berbia onderschept slim de pass. Domke speelt de bal door. Torkonjak rent richting de bal. Torkonjak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Birlic bereikt de bal nog maar net als eerste. Birlic geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gornakov met de inworp. Domke met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Šerpetis is nu in balbezit. Berbia verovert de bal door een tackle van achteren. Berbia geeft een hoge lob. Heinämäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinämäki haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ardemani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardemani speelt de bal door. Torkonjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Torkonjak schiet op doel. Sorriso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TAMA KOPIEC - Demoney 0:2

25e minuut.
Ardemani speelt de bal door. Prityka is nu in balbezit. Torkonjak verovert de bal door een tackle van achteren. Torkonjak draait met de bal, schiet en ... Sorriso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TAMA KOPIEC - Demoney 0:3

26e minuut.
Coyopay onderschept slim de pass. Torkonjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Torkonjak passt de bal met de wreef. Coyopay rent richting de bal. Coyopay schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gornakov met een snelle inworp. Domke met een sublieme pass. Coyopay heeft problemen om de bal te vangen. Coyopay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Sasin probeert de bal met de borst te controleren. Torkonjak is nu in balbezit. Torkonjak passt de bal met de wreef. Coyopay rent richting de bal. Coyopay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Domke heeft problemen om de bal te vangen. Coyopay is nu in balbezit. Coyopay met een sublieme pass. Torkonjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Torkonjak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Coyopay kopt de bal weg. Domke speelt de bal door. Prityka heeft problemen om de bal te vangen. Torkonjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Torkonjak schiet op doel. Sorriso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szalony met een snelle inworp. Heinämäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinämäki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TAMA KOPIEC - Demoney 1:3

42e minuut.
Wódkiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Prityka verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Szalony, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coyopay onderschept slim de pass. Coyopay haalt uit met een fantastische trap. Sorriso bokst de bal weg.

44e minuut.
Domecki geeft de bal voor. Gornakov kopt de bal weg. Domke speelt de bal door. Klungelig pakt Coyopay de bal. Coyopay schiet op doel. Sorriso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TAMA KOPIEC 65%, Demoney 35%.
TAMA KOPIEC - Demoney 1:3

47e minuut.
Sasin geeft een lange en hoge pass. Domke geeft een hoge lob. Coyopay bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyopay draait met de bal, schiet en ... Sorriso maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TAMA KOPIEC - Demoney 1:4

48e minuut.
Domke bereikt de bal nog maar net als eerste. Domke passt de bal zonder na te denken. Daar is Coyopay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coyopay draait met de bal, schiet en ... Sorriso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TAMA KOPIEC - Demoney 1:5

57e minuut.
Domke is nu in balbezit. Domke passt de bal met de wreef. Wódkiewicz onderschept slim de pass. Torkonjak is nu in balbezit. Torkonjak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Coyopay bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TAMA KOPIEC - Demoney 1:6

77e minuut.
Klungelig pakt Domke de bal. Domke probeert naar een medespeler te passen. Coyopay rent richting de bal. Coyopay schiet op doel. Sorriso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TAMA KOPIEC - Demoney 1:7

80e minuut.
Szczepaniak geeft een lange en hoge pass. Domke is nu in balbezit. Domke geeft een lange en hoge pass. Gornakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornakov geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Domecki rent richting de bal. Ardemani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardemani passt de bal met de wreef. Torkonjak is nu in balbezit. Torkonjak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Domecki verovert de bal door een tackle van achteren. Domecki geeft de bal voor. Ardemani rent richting de bal. Ardemani geeft een lange en hoge pass. Coyopay maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Sorriso speelt de bal door. Enescu rent richting de bal. Szczepaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Enescu verovert de bal door een tackle van achteren. Domke geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TAMA KOPIEC 77%, Demoney 23%.
TAMA KOPIEC - Demoney 1:7