Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
galo forte fc Everest - Mg
r1 Tactiek 433
55% Balbezit 45%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 43.2
solide Schieten goed
matig Passen matig
goed Verdedigen redelijk


9e minuut.
Pâslariu met een sublieme pass. Clement rent richting de bal. Babinowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Babinowski naar de kleedkamers voor een vroege douche. Clement moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Clement kan niet meer verder spelen. Beštić komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Sidran onderschept slim de pass. Sidran speelt de bal door. Harant is nu in balbezit. Sidran heeft problemen om de bal te vangen. Sidran draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mariola met de inworp. Grigorik bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsa verovert de bal door een tackle van achteren. Orsa passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Klungelig pakt Grigorik de bal. Grigorik passt de bal in één keer door. Mago is nu in balbezit. Dundas rent richting de bal. Dundas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Dundas rent richting de bal. Beštić verovert de bal door een tackle van achteren. Boiadeiro probeert naar een medespeler te passen. Sidran bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidran draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Harant bereikt de bal nog maar net als eerste. Harant haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
galo forte fc - Everest - Mg 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: galo forte fc 66%, Everest - Mg 34%.
galo forte fc - Everest - Mg 1:0

46e minuut.
Orsa speelt de bal door. Sidran met een sublieme pass. Mariola rent richting de bal. Pâslariu verovert de bal door een tackle van achteren. Pâslariu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Paemel probeert naar een medespeler te passen. Grigorik rent richting de bal. Grigorik met een sublieme pass. Pâslariu is nu in balbezit. Pâslariu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Doeltrap. Sclano komt het veld opgelopen. Kvaš komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: galo forte fc 67%, Everest - Mg 33%.
galo forte fc - Everest - Mg 1:0