Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anonymous FC CHROBRY_1946
Yargı Tactiek 532
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 6
72.8 gemiddelde waardering 70.2
uitmuntend Schieten formidabel
formidabel Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Lafranchi met een sublieme pass. Vitale rent richting de bal. Vitale passt de bal zonder na te denken. Bierli rent richting de bal. Bierli schiet op doel. Habenstein probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Rainer rent richting de bal. Vitale speelt de bal door. Bierli is nu in balbezit. Bierli schiet op doel. Habenstein werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anonymous FC - CHROBRY_1946 0:1

12e minuut.
Rainer verovert de bal door een tackle van achteren. Rainer geeft een lange en hoge pass. Abächerli rent richting de bal. Abächerli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anonymous FC - CHROBRY_1946 0:2

15e minuut.
Vitale heeft problemen om de bal te vangen. Eftimie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vitale raakt geblesseerd tijdens het duel. Posada zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Belidman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abächerli is nu in balbezit. Abächerli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Habenstein bokst de bal weg. Paal!

17e minuut.
David bereikt de bal nog maar net als eerste. David passt de bal zonder na te denken. van der Luer bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Luer draait met de bal, schiet en ... Çayır maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anonymous FC - CHROBRY_1946 1:2

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lafranchi met de inworp. Vitale is nu in balbezit. Vitale passt de bal zonder na te denken. Abächerli rent richting de bal. Habenstein bokst de bal weg. Abächerli is nu in balbezit. Abächerli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anonymous FC - CHROBRY_1946 1:3

30e minuut.
Belidman geeft een hoge lob. Rainer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nogarol de bal. Miszczak is nu in balbezit. Miszczak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
bin Ashaari geeft een hoge lob. Gregori met een sublieme pass. Như Khang bereikt de bal nog maar net als eerste. Như Khang geeft een hoge lob. van der Luer springt en kopt de bal. Çayır probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Gregori rent richting de bal. Gregori passt de bal zonder na te denken. van der Luer bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Luer draait met de bal, schiet en ... Çayır probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anonymous FC - CHROBRY_1946 2:3

45e minuut.
Như Khang probeert naar een medespeler te passen. van der Luer rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Vitale ... Strafschop! Vitale krijgt een gele kaart. van der Luer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. van der Luer legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Anonymous FC - CHROBRY_1946 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anonymous FC 44%, CHROBRY_1946 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Anonymous FC - CHROBRY_1946 3:3

46e minuut.
Bach komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Vitale rent richting de bal. David onderschept slim de pass. David geeft een lange en hoge pass. Miszczak is nu in balbezit. Miszczak schiet op doel. Çayır probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anonymous FC 41%, CHROBRY_1946 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Anonymous FC - CHROBRY_1946 3:3


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

97e minuut.
Kreijermaat passt de bal in één keer door. Fras met een sublieme pass. Bierli rent richting de bal. Bierli schiet op doel. Habenstein probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anonymous FC - CHROBRY_1946 3:4

99e minuut.
David is nu in balbezit. David passt de bal met de wreef. Miszczak rent richting de bal. Miszczak schiet op doel. Çayır werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Anonymous FC - CHROBRY_1946 4:4

101e minuut.
David speelt de bal door. Như Khang is nu in balbezit. Như Khang geeft de bal voor. van der Luer springt en kopt de bal. Çayır werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anonymous FC - CHROBRY_1946 5:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anonymous FC 47%, CHROBRY_1946 53%.
Anonymous FC - CHROBRY_1946 5:4

108e minuut.
van der Luer kopt de bal weg. Như Khang rent richting de bal. Như Khang geeft een hoge lob. Miszczak maakt een snoekduik en kopt de bal. Çayır maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anonymous FC - CHROBRY_1946 6:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anonymous FC 48%, CHROBRY_1946 52%.
Anonymous FC - CHROBRY_1946 6:4