Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-07-15 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Łubin F.C. Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9543
Łubin F.C. Wściekłe Pięści Węża
koks Tactiek tajpan
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
47 gemiddelde waardering 54.6
good Schieten very good
solid Passen solid
average Verdedigen solid


15e minuut.
Pawlica probeert naar een medespeler te passen. Twarogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki onderschept slim de pass. Hordecki haalt uit met een fantastische trap. Pacyna werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - Wściekłe Pięści Węża 1:0

24e minuut.
Rabiński met de inworp. Czyrak rent richting de bal. Czyrak geeft de bal voor. Şenadam rent richting de bal. Şenadam schiet op doel. Újhelyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Wojdat geeft de bal voor. Şenadam krijgt zijn hoofd ertegen. Özmutlu kopt de bal weg. Şenadam rent richting de bal. Şenadam draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Czyrak passt de bal zonder na te denken. Özmutlu rent richting de bal. Şenadam onderschept slim de pass. Şenadam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Łubin F.C. - Wściekłe Pięści Węża 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łubin F.C. 58%, Wściekłe Pięści Węża 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Łubin F.C. - Wściekłe Pięści Węża 1:1

46e minuut.
Rabiński met een sublieme pass. Daar is Wojdat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojdat passt de bal in één keer door. Şenadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Şenadam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Czyrak is nu in balbezit. Czyrak geeft de bal voor. Klungelig pakt Garcia de bal. Wojdat is nu in balbezit. Wojdat haalt uit met een fantastische trap. Újhelyi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - Wściekłe Pięści Węża 1:2

58e minuut.
Rabiński passt de bal zonder na te denken. Czyrak rent richting de bal. Czyrak geeft een hoge lob. Daar is Şenadam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şenadam haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Chmiel speelt de bal door. Czyrak met een sublieme pass. Konka heeft problemen om de bal te vangen. Şenadam is nu in balbezit. Şenadam haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Czyrak geeft een lange en hoge pass. Daar is Özmutlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garcia is nu in balbezit. Wojdat verovert de bal door een tackle van achteren. Wojdat haalt uit met een fantastische trap. Újhelyi bokst de bal weg. Şenadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Şenadam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - Wściekłe Pięści Węża 1:3

71e minuut.
Twarogowski rent richting de bal. Twarogowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pawlica met een snelle inworp. Corsico geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Kante bereikt de bal nog maar net als eerste. Kante geeft de bal voor. Hordecki rent richting de bal. Hordecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - Wściekłe Pięści Węża 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łubin F.C. 51%, Wściekłe Pięści Węża 49%.
Łubin F.C. - Wściekłe Pięści Węża 2:3