Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-08-12 19:31
  • Competitiewedstrijd: gunner
  • Stadion: Satoru Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2834
Fk Sarajevo Arsenal Ryki
Normal Tactiek boboski2Lazik
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 43.7
poor Schieten solid
average Passen very good
poor Verdedigen average


3e minuut.
Tubbs passt de bal in één keer door. Đình Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Dương geeft een hoge lob. Szkudelski rent richting de bal. Szkudelski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Sarajevo - Arsenal Ryki 0:1

4e minuut.
Blatnjak geeft een hoge lob. Kadleček probeert naar een medespeler te passen. Szkudelski is nu in balbezit. Szkudelski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Tubbs geeft de bal voor. Rabenda rent richting de bal. Rabenda passt de bal met de wreef. Szkudelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkudelski schiet op doel. Duka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rabenda is nu in balbezit. Rabenda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Sarajevo - Arsenal Ryki 0:2

9e minuut.
Tubbs met een sublieme pass. Šintić rent richting de bal. Szkudelski onderschept slim de pass. Szkudelski schiet op doel. Duka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Ademović rent richting de bal. Keruzoré verovert de bal door een tackle van achteren. Tubbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Tubbs geeft een lange en hoge pass. Rabenda springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Maszczyk rent richting de bal. Maszczyk speelt de bal door. Natzuka rent richting de bal. Natzuka geeft een lange en hoge pass. Vajner kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Kurešepi rent richting de bal. Tubbs verovert de bal door een tackle van achteren. Tubbs passt de bal in één keer door. Szkudelski rent richting de bal. Szkudelski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Dedijer is nu in balbezit. Tubbs verovert de bal door een tackle van achteren. Tubbs probeert naar een medespeler te passen. Szkudelski is nu in balbezit. Szkudelski schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Duka met een harde bal richting middenveld. Maszczyk kopt de bal weg. Tubbs speelt de bal door. Klungelig pakt Rabenda de bal. Rabenda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Maszczyk speelt de bal door. Szkudelski speelt de bal door. Rabenda is nu in balbezit. Rabenda draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Sarajevo - Arsenal Ryki 0:3

30e minuut.
Inworp. Tubbs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Natzuka rent richting de bal. Natzuka geeft een hoge lob. Vajner kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rabenda rent richting de bal. Rabenda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Sarajevo - Arsenal Ryki 0:4

31e minuut.
Kurešepi is nu in balbezit. Kurešepi speelt de bal door. Klungelig pakt Blatnjak de bal. Rabenda onderschept slim de pass. Rabenda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Szałęga geeft een hoge lob. Vajner heeft problemen om de bal te vangen. Rabenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabenda haalt uit met een fantastische trap. Duka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Sarajevo - Arsenal Ryki 0:5

40e minuut.
Tubbs passt de bal zonder na te denken. Rabenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabenda passt de bal zonder na te denken. Szkudelski rent richting de bal. Szkudelski schiet op doel. Paal!

42e minuut.
Chruszcz neemt vlug de vrije trap. Szkudelski kopt de bal weg. Daar is Vajner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rabenda is nu in balbezit. Rabenda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Tubbs is nu in balbezit. Tubbs probeert naar een medespeler te passen. Szkudelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkudelski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Sarajevo - Arsenal Ryki 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Sarajevo 77%, Arsenal Ryki 23%.
Fk Sarajevo - Arsenal Ryki 0:6

46e minuut.
Maszczyk probeert naar een medespeler te passen. Natzuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Natzuka geeft een hoge lob. Szkudelski rent richting de bal. Szkudelski draait met de bal, schiet en ... Duka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Dedijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Tubbs onderschept slim de pass. Tubbs probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rabenda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rabenda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Sarajevo - Arsenal Ryki 0:7

53e minuut.
Pepić heeft problemen om de bal te vangen. Maszczyk rent richting de bal. Maszczyk passt de bal in één keer door. Rabenda rent richting de bal. Rabenda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Tubbs met de inworp. Đình Dương geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Šintić de bal. Szkudelski rent richting de bal. Szkudelski schiet op doel. Duka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Szkudelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maszczyk is nu in balbezit. Maszczyk speelt de bal door. Rabenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabenda haalt uit met een fantastische trap. Duka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Sarajevo - Arsenal Ryki 0:8

59e minuut.
Inworp. Đình Dương met de inworp. Dedijer rent richting de bal. Rabenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabenda geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Sarajevo - Arsenal Ryki 0:9

60e minuut.
Szkudelski is nu in balbezit. Szkudelski passt de bal zonder na te denken. Natzuka probeert naar een medespeler te passen. Rabenda rent richting de bal. Rabenda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Sarajevo - Arsenal Ryki 0:10

67e minuut.
Maszczyk probeert naar een medespeler te passen. Natzuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Natzuka geeft de bal voor. Szkudelski rent richting de bal. Szkudelski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Rabenda geeft een lange en hoge pass. Natzuka rent richting de bal. Natzuka speelt de bal door. Rabenda is nu in balbezit. Rabenda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Sarajevo - Arsenal Ryki 0:11

70e minuut.
Keruzoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Tubbs met een sublieme pass. Đình Dương probeert naar een medespeler te passen. Szkudelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkudelski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Dedijer is nu in balbezit. Dedijer passt de bal zonder na te denken. Inworp. Chruszcz met een snelle inworp. Natzuka geeft een hoge lob. Duka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rabenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabenda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Sarajevo - Arsenal Ryki 0:12

82e minuut.
Chruszcz onderschept slim de pass. Chruszcz geeft de bal voor. Šintić heeft problemen om de bal te vangen. Szkudelski rent richting de bal. Szkudelski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Tubbs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Natzuka de bal. Natzuka geeft de bal voor. Rabenda is nu in balbezit. Rabenda geeft een hoge lob. Duka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rabenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabenda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Sarajevo - Arsenal Ryki 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Sarajevo 84%, Arsenal Ryki 16%.
Fk Sarajevo - Arsenal Ryki 0:13