Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-08-05 19:51
  • Competitiewedstrijd: gunner
  • Stadion: SCEB Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 4233
SCEB Fk Sarajevo
Special Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
18% Spel op eigen helft 82%
33 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.9 gemiddelde waardering 18.2
solide Schieten slecht
matig Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


1e minuut.
Skubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepić onderschept slim de pass. Pepić probeert naar een medespeler te passen. Osso rent richting de bal. Osso draait met de bal, schiet en ... Duka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Doeltrap. Duka trapt de bal weg van het doel. Maestro kopt de bal weg. Skubała is nu in balbezit. Skubała draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Šintić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osso rent richting de bal. Osso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SCEB - Fk Sarajevo 1:0

9e minuut.
Maestro passt de bal zonder na te denken. Osso bereikt de bal nog maar net als eerste. Osso probeert naar een medespeler te passen. Skubała is nu in balbezit. Skubała haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Duka speelt de bal door. Rosado kopt de bal weg. Skubała is nu in balbezit. Osso bereikt de bal nog maar net als eerste. Osso schiet op doel. Paal! Duka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Maestro verovert de bal door een tackle van achteren. Maestro passt de bal in één keer door. Osso is nu in balbezit. Osso haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kurešepi is nu in balbezit. Osso verovert de bal door een tackle van achteren. Spaho is nu in balbezit. Osso verovert de bal door een tackle van achteren. Osso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SCEB - Fk Sarajevo 2:0

19e minuut.
Pepić heeft problemen om de bal te vangen. Pepić probeert naar een medespeler te passen. Dedijer rent richting de bal. Skubała onderschept slim de pass. Skubała draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Vajner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubała haalt uit met een fantastische trap. Duka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SCEB - Fk Sarajevo 3:0

21e minuut.
Preto verovert de bal door een tackle van achteren. Preto speelt de bal door. Skubała rent richting de bal. Skubała haalt uit met een fantastische trap. Duka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SCEB - Fk Sarajevo 4:0

30e minuut.
Nachtigall probeert naar een medespeler te passen. Osso is nu in balbezit. Osso met een sublieme pass. Skubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubała draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ademović probeert naar een medespeler te passen. Osso is nu in balbezit. Osso passt de bal met de wreef. Skubała is nu in balbezit. Skubała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SCEB - Fk Sarajevo 5:0

35e minuut.
Kurtčehajić probeert naar een medespeler te passen. Piloto speelt de bal door. Daar is Dedijer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maestro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maestro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Klungelig pakt Nachtigall de bal. Nachtigall geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Blatnjak de bal. Skubała rent richting de bal. Skubała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SCEB - Fk Sarajevo 6:0

40e minuut.
Maestro onderschept slim de pass. Maestro geeft een lange en hoge pass. Daar is Šintić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osso rent richting de bal. Osso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Preto passt de bal in één keer door. Maestro rent richting de bal. Maestro speelt de bal door. Skubała is nu in balbezit. Skubała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SCEB - Fk Sarajevo 7:0

45e minuut.
Šintić probeert de bal aan de voet te houden. Duka probeert naar een medespeler te passen. Pepić kopt de bal weg. Skubała is nu in balbezit. Skubała draait met de bal, schiet en ... Duka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCEB 24%, Fk Sarajevo 76%.
SCEB - Fk Sarajevo 7:0

48e minuut.
Duka met een harde bal richting middenveld. Nachtigall is nu in balbezit. Nachtigall met een sublieme pass. Osso is nu in balbezit. Osso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SCEB - Fk Sarajevo 8:0

55e minuut.
Spaho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Maestro de bal. Nachtigall met een sublieme pass. Osso bereikt de bal nog maar net als eerste. Osso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Maestro rent richting de bal. Maestro speelt de bal door. Klungelig pakt Skubała de bal. Osso bereikt de bal nog maar net als eerste. Osso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Rosado kan de bal niet met de borst controleren. Rosado met een sublieme pass. Nachtigall speelt de bal door. Osso is nu in balbezit. Osso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Doeltrap. Duka met een harde bal richting middenveld. Nachtigall rent richting de bal. Nachtigall geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Spaho rent richting de bal. Maestro verovert de bal door een tackle van achteren. Maestro passt de bal zonder na te denken. Osso bereikt de bal nog maar net als eerste. Osso draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Vajner verovert de bal door een tackle van achteren. Vajner geeft een lange en hoge pass. Ademović bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosado verovert de bal door een tackle van achteren. Rosado geeft de bal voor. Duka bokst de bal weg.

66e minuut.
Maestro probeert naar een medespeler te passen. Preto bereikt de bal nog maar net als eerste. Preto geeft een lange en hoge pass. Rosado rent richting de bal. Rosado geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
SCEB - Fk Sarajevo 9:0

70e minuut.
Skubała geeft de bal voor. Šintić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šintić geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Maestro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Duka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Osso bereikt de bal nog maar net als eerste. Osso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Osso is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Maestro neemt de hoekschop. Osso maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Coxas speelt de bal door. Dedijer is nu in balbezit. Osso is nu in balbezit. Skubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SCEB - Fk Sarajevo 10:0

78e minuut.
Blatnjak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Preto bereikt de bal nog maar net als eerste. Preto passt de bal zonder na te denken. Skubała is nu in balbezit. Skubała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SCEB - Fk Sarajevo 11:0

79e minuut.
Klungelig pakt Pepić de bal. Skubała is nu in balbezit. Ljubijankić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ljubijankić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCEB 12%, Fk Sarajevo 88%.
SCEB - Fk Sarajevo 11:0