Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fair-play Sapaliga Namoloasa
DRK Tactiek 2 at + 1 ext
54% Balbezit 46%
29% Spel op eigen helft 71%
9 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
41.9 gemiddelde waardering 38.2
good Schieten adequate
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen solid


7e minuut.
Arcoş controleert de bal met de borst. Molvær rent richting de bal. Mătrăgună rent richting de bal. Molvær verovert de bal door een tackle van achteren. Molvær schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Klungelig pakt Korín de bal. Osadici tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Korín raakt geblesseerd tijdens het duel. Sopârlă met een snel genomen vrije trap. Honceriu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Inworp. Sopârlă met een snelle inworp. Klungelig pakt Virtejaru de bal. Virtejaru passt de bal zonder na te denken. Dodos geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Arcoş geeft de bal voor. Puda kopt de bal weg. Kälin is nu in balbezit. Korín onderschept slim de pass. Korín draait met de bal, schiet en ... Văcăroiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Sopârlă probeert naar een medespeler te passen. Silveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Molvær. Molvær krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Virtejaru controleert de bal met de borst. Antonescu rent richting de bal. Virtejaru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Virtejaru krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fair-play 39%, Sapaliga Namoloasa 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fair-play - Sapaliga Namoloasa 0:0

56e minuut.
Virtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Virtejaru geeft de bal voor. Korín bereikt de bal nog maar net als eerste. Honceriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Honceriu haalt uit met een fantastische trap. Văcăroiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fair-play - Sapaliga Namoloasa 1:0

62e minuut.
Puda met de inworp. Beclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beclea geeft een lange en hoge pass. Honceriu is nu in balbezit. Honceriu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Sopârlă passt de bal zonder na te denken. Bəşiroğlu geeft een hoge lob. Coposu rent richting de bal. Coposu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fair-play - Sapaliga Namoloasa 1:1

74e minuut.
Riche is nu in balbezit. Riche geeft een lange en hoge pass. Arcoş rent richting de bal. Coposu verovert de bal door een tackle van achteren. Coposu draait met de bal, schiet en ... Bâtă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Molvær bereikt de bal nog maar net als eerste. Molvær draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fair-play - Sapaliga Namoloasa 1:2

84e minuut.
Antonescu met de inworp. Molvær rent richting de bal. Beclea begaat een overtreding. Beclea krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Molvær is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bəşiroğlu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mirea heeft problemen om de bal te vangen. Molvær bereikt de bal nog maar net als eerste. Molvær schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fair-play - Sapaliga Namoloasa 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fair-play 19%, Sapaliga Namoloasa 81%.
Fair-play - Sapaliga Namoloasa 1:3