Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alfa Szczecin FC TULCEA L.D.
base_c Tactiek 4-5-1
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
54.5 gemiddelde waardering 48.1
solid Schieten good
very good Passen good
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Krzyżok passt de bal zonder na te denken. Stępiuk rent richting de bal. Aldemir tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aldemir krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Klungelig pakt Ishon de bal. Semenowicz is nu in balbezit. Ishon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ishon krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Obšitoš is nu in balbezit. Obšitoš geeft een lange en hoge pass. Aldemir kopt de bal weg. Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ishon passt de bal zonder na te denken. Stępiuk rent richting de bal. Stępiuk passt de bal in één keer door. Tosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosik draait met de bal, schiet en ... Koveckis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa Szczecin - FC TULCEA L.D. 1:0

38e minuut.
Aldemir probeert naar een medespeler te passen. Fındık rent richting de bal. Fındık met een sublieme pass. Karaszewski rent richting de bal. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap. Hermosillo bokst de bal weg.

44e minuut.
Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fındık rent richting de bal. Fındık geeft een hoge lob. Karaszewski rent richting de bal. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap. Hermosillo bokst de bal weg. Obšitoš is nu in balbezit. Obšitoš geeft een lange en hoge pass. Tosik heeft problemen om de bal te vangen. Tosik haalt uit met een fantastische trap. Koveckis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alfa Szczecin 55%, FC TULCEA L.D. 45%.
Alfa Szczecin - FC TULCEA L.D. 1:0

62e minuut.
Soszyński met een sublieme pass. Karaszewski is nu in balbezit. Bonk rent richting de bal. Karaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Karaszewski draait met de bal, schiet en ... Hermosillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Aldemir is nu in balbezit. Aldemir passt de bal in één keer door. Parizotto speelt de bal door. Karaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alfa Szczecin 43%, FC TULCEA L.D. 57%.
Alfa Szczecin - FC TULCEA L.D. 1:0