Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Astra Dunarea Moira
compact Tactiek moira
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
31.6 gemiddelde waardering 45.7
average Schieten very good
weak Passen adequate
adequate Verdedigen very good


6e minuut.
Belea speelt de bal door. Afilipoaiei rent richting de bal. Afilipoaiei passt de bal met de wreef. Oprişan is nu in balbezit. Oprişan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Jianu de bal onder controle te krijgen. Vameşu is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Tudose ... Strafschop! Tudose krijgt een gele kaart. Vameşu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Việt Tiến zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - Moira 0:1

23e minuut.
Lupescu is nu in balbezit. Neag verovert de bal door een tackle van achteren. Neag probeert naar een medespeler te passen. Việt Tiến rent richting de bal. Việt Tiến haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Postelnicu met een harde bal richting middenveld. Kurtyka rent richting de bal. Belea schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Belea krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Plesca heeft problemen om de bal te vangen. Ochroński is nu in balbezit. Ochroński speelt de bal door. Tender rent richting de bal. Tender schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Neag passt de bal met de wreef. Tudose is nu in balbezit. Tudose geeft de bal voor. Việt Tiến is nu in balbezit. Việt Tiến haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astra Dunarea 62%, Moira 38%.
Astra Dunarea - Moira 0:1

55e minuut.
Vameşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vameşu passt de bal met de wreef. Việt Tiến is nu in balbezit. Tender bereikt de bal nog maar net als eerste. Tender draait met de bal, schiet en ... Postelnicu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Jianu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mano is nu in balbezit. Mano passt de bal zonder na te denken. Việt Tiến is nu in balbezit. Việt Tiến schiet op doel. Postelnicu bokst de bal weg.

77e minuut.
Bostan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nystedt de bal. Szotek is nu in balbezit. Afilipoaiei verovert de bal door een tackle van achteren. Afilipoaiei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Mano passt de bal in één keer door. Macri bereikt de bal nog maar net als eerste. Afilipoaiei verovert de bal door een tackle van achteren. Oprişan rent richting de bal. Oprişan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Oprişan rent richting de bal. Öykün met een sublieme pass. Tender kopt de bal weg. Việt Tiến is nu in balbezit. Việt Tiến schiet op doel. Postelnicu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Tender bereikt de bal nog maar net als eerste. Tender probeert naar een medespeler te passen. Vameşu rent richting de bal. Vameşu draait met de bal, schiet en ... Postelnicu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - Moira 0:2

88e minuut.
Macri raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Matkó komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astra Dunarea 62%, Moira 38%.
Astra Dunarea - Moira 0:2