Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ARSENAL 1886 Fair-play
Sorin 47 Tactiek DRK
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
48.1 gemiddelde waardering 43.5
very good Schieten good
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


3e minuut.
Alamanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Alamanos geeft de bal voor. Nae heeft problemen om de bal te vangen. Tuomiranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomiranta geeft een hoge lob. Şuşoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Honceriu haalt uit met een fantastische trap. Bubel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nae neemt de hoekschop. Dodos krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Machado speelt de bal door. Alamanos is nu in balbezit. Alamanos geeft een lange en hoge pass. Holak bereikt de bal nog maar net als eerste. Holak draait met de bal, schiet en ... Paal!

11e minuut.
Szekfű speelt de bal door. Holak is nu in balbezit. Silveanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Holak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szekfű neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Şuşoi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARSENAL 1886 - Fair-play 1:0

13e minuut.
Honceriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bubel verovert de bal door een tackle van achteren. Korín bereikt de bal nog maar net als eerste. Korín draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Cucu kopt de bal weg. Turbuţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbuţan passt de bal zonder na te denken. Szekfű rent richting de bal. Szekfű haalt uit met een fantastische trap. Şuşoi bokst de bal weg.

23e minuut.
Alamanos probeert naar een medespeler te passen. Szekfű speelt de bal door. Holak rent richting de bal. Holak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Silveanu rent richting de bal. Silveanu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Barichello de bal. Honceriu onderschept slim de pass. Honceriu draait met de bal, schiet en ... Frajer bokst de bal weg. Honceriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Honceriu schiet op doel. Frajer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC ARSENAL 1886 - Fair-play 1:1

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Alamanos stond buitenspel. Mirea neemt vlug de vrije trap. Korín rent richting de bal. Korín draait met de bal, schiet en ... Frajer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARSENAL 1886 - Fair-play 1:2

34e minuut.
Krikštapavičius geeft de bal voor. Mătrăgună geeft een lange en hoge pass. Holak rent richting de bal. Szekfű is nu in balbezit. Szekfű schiet op doel. Şuşoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Tuomiranta passt de bal met de wreef. Alamanos rent richting de bal. Alamanos passt de bal zonder na te denken. Szekfű rent richting de bal. Szekfű draait met de bal, schiet en ... Şuşoi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Nae heeft problemen om de bal te vangen. Dodos rent richting de bal. Szekfű tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szekfű krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Machado kopt de bal weg. Nae rent richting de bal. Nae speelt de bal door. Klungelig pakt Szekfű de bal. Szekfű draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARSENAL 1886 50%, Fair-play 50%.
FC ARSENAL 1886 - Fair-play 1:2

46e minuut.
Mătrăgună rent richting de bal. Mătrăgună geeft een hoge lob. Alamanos kopt de bal weg. Szekfű bereikt de bal nog maar net als eerste. Szekfű haalt uit met een fantastische trap. Şuşoi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alamanos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Holak springt en kopt de bal. Şuşoi bokst de bal weg.

50e minuut.
Alamanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Alamanos geeft de bal voor. Holak is nu in balbezit. Holak schiet op doel. Şuşoi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC ARSENAL 1886 - Fair-play 2:2

63e minuut.
Beclea geeft de bal voor. Holak is nu in balbezit. Tuomiranta is nu in balbezit. Tuomiranta geeft een hoge lob. Szekfű maakt een snoekduik en kopt de bal. Şuşoi bokst de bal weg.

66e minuut.
Nae rent richting de bal. Nae met een sublieme pass. Bubel bereikt de bal nog maar net als eerste. Honceriu onderschept slim de pass. Honceriu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Krikštapavičius kopt de bal weg. Szekfű bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătrăgună tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mătrăgună krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Nae passt de bal in één keer door. Virtejaru is nu in balbezit. Met opzet legt Tuomiranta zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Tuomiranta moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tuomiranta schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

89e minuut.
Holak rent richting de bal. Holak passt de bal zonder na te denken. Szekfű is nu in balbezit. Szekfű draait met de bal, schiet en ... Mătrăgună probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARSENAL 1886 52%, Fair-play 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC ARSENAL 1886 - Fair-play 2:2