Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alfa Szczecin HellTigers
base_c Tactiek Welcome new
49% Balbezit 51%
37% Spel op eigen helft 63%
27 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56 gemiddelde waardering 40.4
solid Schieten adequate
very good Passen good
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Fedak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedak geeft een lange en hoge pass. Brzytwa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Obšitoš geeft de bal voor. Stępiuk kopt de bal weg. Tosik heeft problemen om de bal te vangen. Tosik draait met de bal, schiet en ... Ioniţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa Szczecin - HellTigers 1:0

9e minuut.
Stępiuk speelt de bal door. Tosik rent richting de bal. Covrig rent richting de bal. Tosik onderschept slim de pass. Tosik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ishon is nu in balbezit. Ishon geeft een lange en hoge pass. Brzytwa kopt de bal weg. Ishon geeft een hoge lob. Tosik krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Cimuszek kopt de bal weg. Ishon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishon passt de bal zonder na te denken. Tosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosik schiet op doel. Ioniţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa Szczecin - HellTigers 2:0

23e minuut.
Boutin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Banán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tosik verovert de bal door een tackle van achteren. Tosik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa Szczecin - HellTigers 3:0

24e minuut.
Banán raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tărşolea komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Ishon passt de bal in één keer door. Bonk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonk probeert naar een medespeler te passen. Tosik is nu in balbezit. Tosik draait met de bal, schiet en ... Ioniţă bokst de bal weg.

28e minuut.
Inworp. Krzyżok met de inworp. Brzydkowski geeft de bal voor. Tosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ishon geeft een hoge lob. Stępiuk kopt de bal weg. Tosik heeft problemen om de bal te vangen. Tosik draait met de bal, schiet en ... Melissanidis probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa Szczecin - HellTigers 4:0

32e minuut.
Bonk probeert naar een medespeler te passen. Tosik rent richting de bal. Covrig rent richting de bal. Tosik verovert de bal door een tackle van achteren. Tosik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa Szczecin - HellTigers 5:0

33e minuut.
Boutin met een sublieme pass. Tărşolea heeft problemen om de bal te vangen. Tosik onderschept slim de pass. Tosik schiet op doel. Ioniţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Ishon geeft een hoge lob. Ioniţă speelt de bal door. Bonk speelt de bal door. Stępiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępiuk haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa Szczecin - HellTigers 6:0

38e minuut.
Obšitoš geeft de bal voor. Ishon kopt de bal weg. Tosik rent richting de bal. Tosik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa Szczecin - HellTigers 7:0

44e minuut.
Bonk speelt de bal door. Stępiuk rent richting de bal. Stępiuk passt de bal in één keer door. Tosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alfa Szczecin 36%, HellTigers 64%.
Alfa Szczecin - HellTigers 7:0

50e minuut.
Covrig is nu in balbezit. Stępiuk onderschept slim de pass. Tosik rent richting de bal. Tosik draait met de bal, schiet en ... Ioniţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa Szczecin - HellTigers 8:0

56e minuut.
Melissanidis rent richting de bal. Stępiuk onderschept slim de pass. Stępiuk passt de bal zonder na te denken. Tosik is nu in balbezit. Tosik haalt uit met een fantastische trap. Ioniţă bokst de bal weg. Tosik is nu in balbezit. Tosik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa Szczecin - HellTigers 9:0

63e minuut.
Melissanidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępiuk speelt de bal door. Tosik rent richting de bal. Tosik schiet op doel. Ioniţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa Szczecin - HellTigers 10:0

67e minuut.
Tosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioniţă speelt de bal door. Bonk kopt de bal weg. Ishon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Obšitoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Obšitoš probeert naar een medespeler te passen. Stępiuk speelt de bal door. Tosik is nu in balbezit. Tosik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa Szczecin - HellTigers 11:0

77e minuut.
Krzyżok heeft problemen om de bal te vangen. Fedak is nu in balbezit. Fedak passt de bal zonder na te denken. Boutin is nu in balbezit. Boutin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Brzytwa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Covrig de bal. Stępiuk rent richting de bal. Stępiuk passt de bal zonder na te denken. Covrig onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alfa Szczecin 37%, HellTigers 63%.
Alfa Szczecin - HellTigers 11:0