Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forcarey Astra Dunarea
fonxete Tactiek compact
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 33.2
good Schieten average
adequate Passen weak
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Duthie is nu in balbezit. Tudose verovert de bal door een tackle van achteren. Henny onderschept slim de pass. Henny draait met de bal, schiet en ... Postelnicu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - Astra Dunarea 1:0

3e minuut.
Sarafian is nu in balbezit. Sarafian geeft een lange en hoge pass. Duthie rent richting de bal. Duthie haalt uit met een fantastische trap. Postelnicu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Bernat onderschept slim de pass. Bernat geeft een hoge lob. Sarafian kopt de bal weg. Klungelig pakt Duthie de bal. Duthie haalt uit met een fantastische trap. Postelnicu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Duthie verovert de bal door een tackle van achteren. Lupescu is nu in balbezit. Duthie onderschept slim de pass. Duthie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - Astra Dunarea 2:0

23e minuut.
Afilipoaiei is nu in balbezit. Pimienta verovert de bal door een tackle van achteren. Pimienta geeft een lange en hoge pass. Duthie bereikt de bal nog maar net als eerste. Duthie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Sarafian speelt de bal door. Jianu is nu in balbezit. Ulusan verovert de bal door een tackle van achteren. Ulusan schiet op doel. Postelnicu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - Astra Dunarea 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forcarey 54%, Astra Dunarea 46%.
Forcarey - Astra Dunarea 3:0

48e minuut.
Jianu met een sublieme pass. Bâtă heeft problemen om de bal te vangen. Bâtă probeert naar een medespeler te passen. Henny is nu in balbezit. Henny geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ulusan verovert de bal door een tackle van achteren. Ulusan passt de bal met de wreef. Duthie bereikt de bal nog maar net als eerste. Duthie draait met de bal, schiet en ... Postelnicu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - Astra Dunarea 4:0

78e minuut.
Henny verovert de bal door een tackle van achteren. Henny passt de bal met de wreef. Sarafian is nu in balbezit. Sarafian schiet op doel. Postelnicu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - Astra Dunarea 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forcarey 58%, Astra Dunarea 42%.
Forcarey - Astra Dunarea 5:0