Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HellTigers FC TULCEA L.D.
NewTicTac Tactiek 4-5-1
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
43.2 gemiddelde waardering 46.5
good Schieten good
good Passen adequate
solid Verdedigen very good


9e minuut.
Semenowicz passt de bal in één keer door. Fındık rent richting de bal. Fındık probeert naar een medespeler te passen. Rogowski heeft problemen om de bal te vangen. Rogowski schiet op doel. Ioniţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - FC TULCEA L.D. 0:1

11e minuut.
Mureşeanu rent richting de bal. Rogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşeanu maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Mureşeanu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mureşeanu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

18e minuut.
Simunapendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parizotto rent richting de bal. Parizotto probeert naar een medespeler te passen. Rogowski rent richting de bal. Rogowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Brizuela geeft de bal voor. Inworp. Boutin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fedak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Passero is nu in balbezit. Boutin onderschept slim de pass. Boutin geeft een lange en hoge pass. Fedak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedak draait met de bal, schiet en ... Koveckis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Semenowicz geeft een hoge lob. Estop probeert de bal met de borst te controleren. Rogowski rent richting de bal. Rogowski haalt uit met een fantastische trap. Ioniţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - FC TULCEA L.D. 0:2

32e minuut.
Boutin rent richting de bal. Fındık onderschept slim de pass. Fındık met een sublieme pass. Bonnel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnel haalt uit met een fantastische trap. Ioniţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Fedak kopt de bal weg. Parizotto controleert de bal met de borst. Parizotto probeert naar een medespeler te passen. Rogowski heeft problemen om de bal te vangen. Rogowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - FC TULCEA L.D. 0:3

35e minuut.
Sirci probeert naar een medespeler te passen. Semenowicz is nu in balbezit. Semenowicz passt de bal zonder na te denken. Rogowski is nu in balbezit. Rogowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HellTigers 65%, FC TULCEA L.D. 35%.
HellTigers - FC TULCEA L.D. 0:3

48e minuut.
Parizotto onderschept slim de pass. Parizotto passt de bal zonder na te denken. Rogowski is nu in balbezit. Bonnel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bonnel rent richting de bal. Bonnel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Inworp. Simunapendi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Izdebski is nu in balbezit. Izdebski geeft een lange en hoge pass. Koveckis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Ugrinović is nu in balbezit. Ugrinović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - FC TULCEA L.D. 1:3

57e minuut.
Fedak controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Masmanidis neemt vlug de vrije trap. Rogowski is nu in balbezit. Rogowski haalt uit met een fantastische trap. Ioniţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - FC TULCEA L.D. 1:4

61e minuut.
Passero geeft een lange en hoge pass. Bonnel is nu in balbezit. Simunapendi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Simunapendi krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Boutin passt de bal met de wreef. Parizotto is nu in balbezit. Parizotto passt de bal in één keer door. Rogowski rent richting de bal. Rogowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - FC TULCEA L.D. 1:5

74e minuut.
Passero bereikt de bal nog maar net als eerste. Passero passt de bal zonder na te denken. Rogowski is nu in balbezit. Rogowski haalt uit met een fantastische trap. Ioniţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - FC TULCEA L.D. 1:6

79e minuut.
Parizotto kopt de bal weg. Daar is Rogowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonnel is nu in balbezit. Bonnel draait met de bal, schiet en ... Ioniţă probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Klungelig pakt Semenowicz de bal. Izdebski verovert de bal door een tackle van achteren. Izdebski probeert naar een medespeler te passen. Boutin is nu in balbezit. Boutin geeft een lange en hoge pass. Koveckis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HellTigers 65%, FC TULCEA L.D. 35%.
HellTigers - FC TULCEA L.D. 1:6