Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sapaliga Namoloasa HellTigers
2 at + 1 ext Tactiek NewTicTac
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.2 gemiddelde waardering 43.1
adequate Schieten solid
adequate Passen adequate
good Verdedigen very good


5e minuut.
Covrig is nu in balbezit. Molvær verovert de bal door een tackle van achteren. Molvær passt de bal zonder na te denken. Coposu is nu in balbezit. Coposu haalt uit met een fantastische trap. Ioniţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Simunapendi is nu in balbezit. Simunapendi geeft de bal voor. Fedak is nu in balbezit. Fedak schiet op doel. Văcăroiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sapaliga Namoloasa - HellTigers 0:1

14e minuut.
Boutin passt de bal in één keer door. Nazaruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedak onderschept slim de pass. Fedak geeft de bal voor. Ugrinović springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sapaliga Namoloasa - HellTigers 0:2

22e minuut.
Bəşiroğlu met een sublieme pass. Covrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Molvær onderschept slim de pass. Riche rent richting de bal. Riche haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Izdebski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Boutin de bal. Boutin met een sublieme pass. Simunapendi is nu in balbezit. Simunapendi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Klungelig pakt Izdebski de bal. Antonescu is nu in balbezit. Antonescu speelt de bal door. Coposu rent richting de bal. Coposu schiet op doel. Ioniţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sapaliga Namoloasa 42%, HellTigers 58%.
Sapaliga Namoloasa - HellTigers 0:2

60e minuut.
Simunapendi rent richting de bal. Simunapendi passt de bal zonder na te denken. Fedak is nu in balbezit. Fedak schiet op doel. Văcăroiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sapaliga Namoloasa - HellTigers 0:3

64e minuut.
Mureşeanu is nu in balbezit. Bəşiroğlu onderschept slim de pass. Bəşiroğlu geeft de bal voor. Molvær rent richting de bal. Molvær haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Estop geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antonescu met de inworp. Bəşiroğlu probeert de bal met de borst te controleren. Bəşiroğlu geeft de bal voor. Ioniţă bokst de bal weg.

84e minuut.
Coposu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coposu geeft een lange en hoge pass. Riche bereikt de bal nog maar net als eerste. Riche haalt uit met een fantastische trap. Ioniţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sapaliga Namoloasa - HellTigers 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sapaliga Namoloasa 52%, HellTigers 48%.
Sapaliga Namoloasa - HellTigers 1:3