Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Astra Dunarea Bertoi Team
compact Tactiek dif-3b
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
34 gemiddelde waardering 50.4
average Schieten very good
average Passen good
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Belea geeft de bal voor. Cholvád probeert de bal met de borst te controleren. Bâtă probeert naar een medespeler te passen. Oprişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprişan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - Bertoi Team 1:0

16e minuut.
Musović verovert de bal door een tackle van achteren. Maricescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mignati tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mignati krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Kržić rent richting de bal. Jianu onderschept slim de pass. Jianu geeft een hoge lob. Eskurza heeft problemen om de bal te vangen. Oprişan is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Afilipoaiei is nu in balbezit. Afilipoaiei geeft een hoge lob. Cholvád met een sublieme pass. Mignati geeft een lange en hoge pass. Nsana krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kržić rent richting de bal. Postelnicu verovert de bal door een tackle van achteren. Postelnicu met een sublieme pass. Oprişan rent richting de bal. Oprişan geeft een hoge lob. Venditto bokst de bal weg.

40e minuut.
Jianu geeft een hoge lob. Inworp. Kržić met de inworp. Leeuwin geeft een hoge lob. Linhares rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astra Dunarea 57%, Bertoi Team 43%.
Astra Dunarea - Bertoi Team 1:0

46e minuut.
Oprişan met een sublieme pass. Kržić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kržić met een sublieme pass. Linhares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linhares schiet op doel. Mecu bokst de bal weg.

49e minuut.
Daar is Jianu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jianu geeft de bal voor. Klungelig pakt Piga de bal. Bâtă rent richting de bal. Bâtă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - Bertoi Team 2:0

54e minuut.
Nsana geeft een hoge lob. Tudose bereikt de bal nog maar net als eerste. Linhares tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Linhares krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Belea rent richting de bal. Belea passt de bal in één keer door. Bâtă rent richting de bal. Maricescu rent richting de bal. Maricescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Patynek komt het veld opgelopen. Negreanu komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Negreanu stond buitenspel. Duta komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Patynek is nu in balbezit. Patynek passt de bal met de wreef. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Leeuwin is nu in balbezit. Leeuwin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Mignati heeft problemen om de bal te vangen. Mignati passt de bal met de wreef. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - Bertoi Team 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astra Dunarea 59%, Bertoi Team 41%.
Astra Dunarea - Bertoi Team 2:1