Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC TULCEA L.D. Sapaliga Namoloasa
4-5-1 Tactiek 2 at + 1 ext
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
37.1 gemiddelde waardering 37.5
adequate Schieten adequate
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Fındık verovert de bal door een tackle van achteren. Fındık probeert naar een medespeler te passen. Carrubba bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski onderschept slim de pass. Karaszewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Semenowicz passt de bal in één keer door. Parizotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrubba verovert de bal door een tackle van achteren. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Puda verovert de bal door een tackle van achteren. Puda probeert naar een medespeler te passen. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski draait met de bal, schiet en ... Văcăroiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TULCEA L.D. - Sapaliga Namoloasa 1:0

29e minuut.
Coposu probeert naar een medespeler te passen. Rekik is nu in balbezit. Molvær onderschept slim de pass. Molvær haalt uit met een fantastische trap. Koveckis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC TULCEA L.D. - Sapaliga Namoloasa 1:1

32e minuut.
Antonescu probeert naar een medespeler te passen. Riche is nu in balbezit. Riche passt de bal in één keer door. Coposu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coposu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Passero probeert de bal aan de voet te houden. Antonescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Passero. Passero krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Parizotto speelt de bal door. Stefański bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadici begaat een overtreding. Stefański wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

44e minuut.
Nazaruk trapt de bal weg. Parizotto kopt de bal weg. Carrubba bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Karaszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TULCEA L.D. 39%, Sapaliga Namoloasa 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC TULCEA L.D. - Sapaliga Namoloasa 1:1

53e minuut.
Koveckis met een sublieme pass. Inworp. Antonescu met een snelle inworp. Riche is nu in balbezit. Riche haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Văcăroiu met een harde bal richting middenveld. Semenowicz kan de bal niet met de borst controleren. Coposu met een sublieme pass. Riche rent richting de bal. Riche geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Răcaru met een sublieme pass. Semenowicz probeert naar een medespeler te passen. Fındık is nu in balbezit. Fındık geeft een hoge lob. Osadici probeert de bal met de borst te controleren. Văcăroiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC TULCEA L.D. - Sapaliga Namoloasa 2:1

84e minuut.
Puda geeft de bal voor. Molvær is nu in balbezit. Dembek bereikt de bal nog maar net als eerste. Molvær verovert de bal door een tackle van achteren. Molvær draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC TULCEA L.D. - Sapaliga Namoloasa 2:2

90e minuut.
Coposu verovert de bal door een tackle van achteren. Coposu passt de bal in één keer door. Molvær rent richting de bal. Molvær draait met de bal, schiet en ... Koveckis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TULCEA L.D. - Sapaliga Namoloasa 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TULCEA L.D. 51%, Sapaliga Namoloasa 49%.
FC TULCEA L.D. - Sapaliga Namoloasa 2:3